Djeci s onkologije na Rebru zapjevali pod prozorom: "I slabi, jači smo"

Djeci s onkologije na Rebru zapjevali pod prozorom: "I slabi, jači smo"
Foto: Facebook

DA pjesma može pomoći i onda kada je najteže dokazala je dirljiva snimka s odjela dječje onkologije KBC-a Zagreb koja se širi Facebookom. 

"Ovim videom želim vam donekle predstaviti sve ono o čemu pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom reklo bi se... Ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, međutim, djeca s odjela kakva jesu, htjela su i da unutra zapjevamo, pa smo zapjevali!" napisala je Elma Tomić uz video koji kruži društvenim mrežama i dosad je podijeljen više od 2300 puta.

"Čudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela, navikla sam biti ona s odjela. I u svakome od njih vidim neki dio sebe tijekom liječenja. Samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to", nastavila je.

"Vjerujte mi, sve ovo jednom postaje jučer i čini vas boljim osobama, koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu. Vi ste moja malena snažna obitelj i znajte da uvijek možete računati na mene. I slabi, jači smo. Zapamtite to. Hvala svima i učite od ove djece, jer oni su dokaz da se uvijek, ali uvijek nađe neki razlog za osmijeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila."

Zaključila je objavu pozivom za donacije odjelu Dječje onkologije Rebro.

DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO
Ksaver 210, 10000 Zagreb
HR7323400091110973865
SWIFT: PBZGHR2X

Donirati možete i na internetskim stranicama zaklade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara