Došla u bolnicu jer je mislila da ima bubrežni kamenac, dva sata kasnije rodila

Došla u bolnicu jer je mislila da ima bubrežni kamenac, dva sata kasnije rodila
Foto: Instagram

23-GODIŠNJA učiteljica baleta Lizzie Quah doznala je da je trudna samo dva sata prije nego što je rodila. Usred noći su je uhvatili strašni grčevi i sumnjajući na bubrežni kamenac, Lizzie se uputila na Hitnu pomoć.

Odmah po dolasku, liječnici su joj odlučili dati lijekove za olakšanje boli, ali su je prvo morali pregledati kako bi se uvjerili da nije trudna.

“U tom trenutku se ispostavilo da sam otvorena osam centimetara i u aktivnoj fazi porođaja”, otkrila je Lizzie koja je dva sata kasnije rodila bebu tešku 2920 grama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Quah (@lizzie_quaah) on

Iako će mnogi reći kako je iza nje trudnoća iz snova, Lizzie kaže da je porođaj bio sve, samo ne lagan.

“Doznala sam da sam trudna na Hitnoj, s rukama osuđujućeg liječnika u mojoj vagini, pa za par sati rodila. Nisam dobila epiduralnu anesteziju jer je bilo prekasno. Bila sam u bolovima, nisam imala pojma nosim li djevojčicu ili dječaka, u terminu ili ne, zdravu ili bolesnu bebu”, pojasnila je za BuzzFeed News. 

Nikakve simptome trudnoće nije osjetila, a na bubrežni kamenac je posumnjala jer ga je imala prije par godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Quah (@lizzie_quaah) on

“To je bila najgora bol koju sam ikad iskusila, a sad sam jednako tako osjećala bol u donjem dijelu leđa i abdomena. Ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da sam trudna”, zaključila je majka koja je svih devet mjeseci imala i menstrualni ciklus. 

Njena kćerkica Winnie June danas ima 11 mjeseci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara