Draga Jessica, neka tvoja kćer slobodno nosi bikinije - nećemo reći ništa ružno

Draga Jessica, neka tvoja kćer slobodno nosi bikinije -  nećemo reći ništa ružno

Foto: Instagram

KADA ste slavni, za vas ne vrijede ista pravila kao i za nas obične smrtnike. I zato se naša djeca mogu naslikavati i ludirati vani, usred ljeta, u badićima, curice u bikinijima sa svojim smiješnim gornjim dijelom, ali ne - to ne mogu i vaše kćeri. Samo zato što ste vi slavni! Vaše bi kćeri stoga trebale biti odjevena nekako drugačije. 

Što mislite, je li takvo nešto normalno tražiti slavne mame kao što je Jessica Simpson koju su, nakon što je objavila fotke svoje petogodišnje kćeri Maxwell Drew, abnormalnim rječnikom napali oni koji razmišljaju baš tako. I nikako drugačije.  

 

Safety first 😂 #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

"Oprosti Jessica, hvališ se što ti kćer izgleda kao kur..ca?"

"Nije li ona malo premlada za ovakvu seksi pozu?"

"Ovo definitivno nije primjerena fotka kojom se hvališ u javnosti."

 

 

Safety first 😂 #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

I mnogi drugi zlosretni komentari kakvi se valjda baš uvijek moraju pojaviti kada su slavne osobe u pitanju, no upravo ovaj slučaj malene Maxwell i zluradih skočimiševa koji su jedva čekali oplesti svojim otrovnim jezikom, naljutio je mame - obične mame s "običnim" kćerkama koje, baš kao i svako dijete, tijekom ljeta nose badić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je novinarka portala Pops Sugar Moms Katharine Stahl, koja je ujedno i mama djevojčice Jessicine dobi, stala na njihovu stranu i žestoko se obrušila na ovu negativnu stranu javnosti.

"Pitam ja vas sada, a u čemu da se mala igra? Ako su na plaži, idu na kupanje, ili im je jednostavno vruće za išta drugo, normalno je da će biti u badiću. Pa to su djeca, ljudi, a to što nam danas na tržištu nude te dvodijelne badiće, ni u tome ne vidim baš ništa loše. Kome smeta, neka ih skine, kome ne smeta - neka ih nosi. Uostalom, bikiniji su uvijek bolja opcija za djecu od jednodijelnih badića. Lakše se skidaju ako se djetetu piški, nisu mokri u njima, a i djeca, nevina kakva jesu, uopće i ne zamjećuju tu razliku. Pitala sam svoju malu jedan dan, baš namjerno, zna li koja je razlika između jednodijelnog ili dvodijelnog badića - i znate što mi je odgovorila?", napisala je Katherine. 

"Odgovorila je - pa ne znam, valjda s jednodijelnim cure žele sakriti svoj pupak. Eto - tako razmišljaju djeca. Njima baš ništa ne znači to što vi odrasli odmah pomislite na seks kada vidite malo gole kože. Dakle, problem je definitvno u takvima, a ne u djeci ili mamama koje svoje cure oblače u bikinije. 

Ili u male tip-top sređene sirene za proslavu velikog 5. rođendana.   

Pustite djecu da budu djeca!

Prestanite ih posramljivati. Radije sami sebe posramite jer ste na slici petogodišnje djevojčice uspjeli vidjeti nešto seksualno.  

 

 

Cool Cousins #BX #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara