Ecija Ojdanić ne skriva ponos zbog kćerina odabira srednje škole: Bila sam u krivu

Ecija Ojdanić ne skriva ponos zbog kćerina odabira srednje škole: Bila sam u krivu
Foto: Instagram

KĆI glumice Ecije Ojdanić, Cvita, upravo se nalazi pred jednom od većih životnih odluka svakog tinejdžera - odabirom srednje škole. Iako roditelji često imaju vlastite ideje i vizije jer misle da znaju što je najbolje za njihovu djecu, ponekad stvari ne idu onako kako su oni planirali...

"Najdraže životne lekcije su mi kad me život demantira, i kad skrušeno priznam, bila sam u krivu. A kad mi ta lekcija dođe od rođene djece, koliko god zaboljelo na prvu, nakon reakcije ega pomislim, pa i odgajam ih da misle svojom glavom. I preplavi me takva količina ponosa i sreće jer odgajam individue. Koji su se othrvali našem (pre)velikom utjecaju", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj ponosno pozira uz Cvitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Ja sam ambiciozna mater, priznajem.. zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto . U tu kategoriju preambicioznih matera", priznala je Ecija te objasnila: "Ja sam zamislila, kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti , klavir , ples, gitara, gluma, sto ekipa... I ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke “najbolje od najboljih“ gimnazija. Možda konačno, netko i medicinu u obitelji završi... I ona je čak dugo, kao dobro dijete, podržavala te moje ideje. Ali pred kraj je artikulirano i mirno odbila moj utjecaj na njen život, izabrala potpuno druge škole, s argumentima koji su me posramili, na prvu. A onda učinili toliko ponosnom. I mirnom".

Ojdanić je zaključila kako je život njezine kćeri "u najsigurnijim rukama", a to su upravo Cvitine ruke.

"A mi ostali smo tu da je volimo i podržavamo. I prihvatimo ako slučajno posrne", dodala je na kraju ponosna mama.

Iako je mnoge pratitelje zanimalo koju je školu tinejdžerica odabrala, Ecija je odlučila zadržati tu informaciju za sebe. Kako kaže, Cvita "ne da da javno objavi".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara