Fotografija Nikoline Ristović možda najbolje opisuje kako su djeca doživjela potres

Fotografija Nikoline Ristović možda najbolje opisuje kako su djeca doživjela potres
Foto: Instagram

NAKON višednevne borbe s koronavirusom Zagreb se jučer suočio i s potresima, koji su se nastavili i danas.

Voditeljica Nikolina Ristović, koja živi na dvije adrese, u Zagrebu i Beogradu, u vrijeme jučerašnjeg potresa je bila u vili na Gornjem Gradu. Tijekom dana se Nikolina oglasila i na Instagramu gdje je obavijestila pratitelje kako je njena obitelj dobro, a da će se nastala šteta nadoknaditi. Naime, kako izvor za srpske medije tvrdi, jedan dio njezine kuće se srušio.

Dan kasnije, dok se mnogi odrasli još uvijek pokušavaju nositi s emocijama, i djeca se suočavaju s vlastitim traumama. Iako mnogi vjeruju da djeca ne shvaćaju u potpunosti koliko potresi mogu biti opasni, fotografija koju je Ristović objavila na Instagramu mogla bi ih razuvjeriti.

"Pametnica moja... Obučena u 6 ujutro sjedi ispod nosivog zida pored vrata spremna da istrči van", napisala je uz fotografiju na kojoj je njezina petogodišnja kći Una Sofija. 

U komentarima su se javili i brojni poznati Hrvati koji su i sami roditelji, poput Ive Radić te Paole Valić Bekić. Kako su svi naglasili, oni i njihove obitelji su dobro, ali su još uvijek u strahu i pod dojmom brojnih nevolja koje su nas sve zadesile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara