Gisele Bündchen vlastito mlijeko koristila je kao lijek za razne tegobe

Gisele Bündchen vlastito mlijeko koristila je kao lijek za razne tegobe
Foto: Instagram

SUPERMODEL Gisele Bündchen ima prilično dug staž kada je dojenje u pitanju. Svog sina Benjamina Reina dojila je 20 mjeseci, a kćer Vivian Lake i dulje.

''Moja djeca nikad nisu bila bolesna dok su dojila'', otkrila je za časopis People i pojasnila kako majčino mlijeko smatra čarobnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

''Ako su imali problema s očima, nakapala bih im malo mlijeka. Prije leta, nakapala bih im mlijeko u nos kako ne bi pokupili bakteriju u avionu'', prisjetila se.

Kad je došlo vrijeme za prestanak dojenja, 38-godišnja Gisele je sačuvala zalihe smrznutog izdojenog mlijeka koje je koristila za razne tegobe.

''Pedijatar mi je rekao da je to savršen lijek za sve pa sam ga zamrznula'', rekla je i dodala kako ga je čak davala djeci uz pahuljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

''Bila sam luda, ali osjećala sam se blagoslovljenom tim darom'', priznala je.

Iako kaže kako je dojenje najljepši osjećaj na svijetu, priznaje da je izdajanje bilo vrlo teško.

S vremenom je primijetila i da su joj grudi nejednake veličine.

''Oba djeteta više su uživala u lijevoj nego u desnoj dojci. Htjela sam da budu jednake i da ljudi to prestanu komentirati.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Zbog toga se potajno 2015. godine podvrgnula estetskoj operaciji povećanja prsa, a tu odluku je odmah požalila, otkrila je u svojim memoarima koje je nedavno objavila.

''Suprug Tom Brady mi je bio podrška. Rekao bi mi da sam lijepa bez obzira na sve. To je druga lekcija koju sam naučila. Što vas ne ubije, to vas ojača. Voljela bih da sam to spoznala na drugačiji način'', zaključila je Bündchen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara