Glumica otkrila kako izgleda dan na plaži s troje djece: Moraš još malo izdržati

Glumica otkrila kako izgleda dan na plaži s troje djece: Moraš još malo izdržati
Foto: Instagram

GLUMICA Marijana Mikulić sa suprugom i trojicom sinova godišnji odmor provodi na Korčuli, a da im niti jedan dan nije dosadan otkrila je na Instagramu.

Naime, već prvog dana ljetovanja njenog sina je meduza opekla po licu pa su završili na hitnoj pomoći, a nekoliko dana kasnije sve je nasmijala prepričavši kako ukratko izgleda jedan dan na plaži.

"Pravim se da sam kul, dok se jedan vere u šlapama po stijenama i lovi rakove, drugi uporno skida šešir iako mora štititi ranu od sunca, a ja držim trećeg koji nipošto ne želi nikakve rukavice i šlaufe na sebe. A zašto i bi kad ima mater. Ali lipo je bilo, mala skrivena vala, vrijedi vožnje i veranja s parkinga - momci su se tri sata zabavili ronjenjem i traženjem živina po stijenama, a najmanji je zaspao nakon kupanja čim se auto upalio", napisala je Mikulić koja je otkrila oazu za kupanje, plažu Žitna u mjestu Zavalatica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Plaža je oduševila njezine pratiteljice koje su poručile da su je odmah poželjele posjetiti.

"Ovdje je prekrasno… Majko moraš još malo izdržati, 5-6 godina", "Poželim se momentalno transportirati", "Predivno", komentirale su neke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara