Hilaria Baldwin otkrila kako se nosi s pobačajem: "Podsjećam se da tuga prolazi"

Hilaria Baldwin otkrila kako se nosi s pobačajem: "Podsjećam se da tuga prolazi"
Foto: Instagram

VEĆ neko vrijeme je središtu pozornosti zbog pobačaja čije je detalje podijelila s javnosti.

Nakon što je Hilaria Baldwin otkrila da je trudna po peti put, ali da njena trudnoća vjerojatno neće imati pozitivan ishod, mnogi su joj odlučili pružiti podršku. Supruga slavnog glumca Aleca Baldwina tada je istaknula kako svojom objavom želi normalizirati pobačaj i ukloniti stigmu po tom pitanju, ali i da se nada da će ipak sve proći u redu. Nažalost, tijekom proteklog tjedna ultrazvuk je otkrio da nema otkucaja srca te se pokazalo kako je njen strah bio opravdan.

Iako su mnogi očekivali da će se sada cijela obitelj na neko vrijeme povući s društvenih mreža, a možda i iz javnosti, Baldwin je odlučila otkriti kako se nosi s trenucima nakon zahvata te zahvaliti pratiteljima na nevjerojatnoj podršci koju su joj pružili. Kako kaže, "nastoji se usredotočiti na sretne trenutke".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

"U suočavanju s gubitkom ili teškim trenucima važno je ostati svjestan svojih emocija, ali i biti fokusiran na perspektivne i radosne trenutke", napisala je uz fotografiju za koju kaže da je snimljena prije tri godine.

Istaknula je kako joj njena obitelj daje snagu da nastavi dalje.

"Kad sam tužna, volim se podsjetiti da tuga prolazi. Fokusiram se na blagoslov i sreću i uvijek nastojim zapamtiti kako imam toliko dobrih stvari kojima se mogu radovati. To je ravnoteža sjedinjenja s tugom jer je ne želim odbaciti", istaknula je te dodala kako ne želi dopustiti "tamnom oblaku da je prekrije".

Osim toga, pozvala je i sve svoje obožavatelje koji prolaze slično, a kojima je potrebna podrška, da joj se obrate.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara