Kate Middleton oduševio nepoznati dječak pa otkrila preslatki detalj o svom sinu

Kate Middleton oduševio nepoznati dječak pa otkrila preslatki detalj o svom sinu
Foto: EPA EFE

VOJVOTKINJA od Cambridgea Kate Middleton podijelila je preslatki detalj vezan uz svog najmlađeg sina princa Louisa.

Na skupu londonske dobrotvorne organizacije Family Action, koji se održao na farmi Peterley Manor u Buckinghamshireu, sudjelovala je i Kate te je to bio njezin prvi događaj na kojem se pojavila kao kraljevska pokroviteljica organizacije koja je osnovana 1869., prenosi portal Hello.

Naime, nakon što je 65 godina pokroviteljica bila kraljica Elizabeta, ovu kraljevsku dužnost je prepustila vojvotkinji od Cambridgea. Cilj organizacije je pružanje podrške obiteljima koje se suočavaju s izazovima obiteljskog zlostavljanja i financijskih poteškoća.

Na skupu je mali dječak pokušao privući vojvotkinjinu pažnju mašući rukama u zraku i vičući: "Ja, ja."

Nakon toga ga je Kate pomilovala po licu i rekla mu: "Podsjećaš me na mog malog Louisa jer i on stalno govori: 'Ja, ja, ja' i sa mnom želi ići posvuda."

Bio je to rijedak uvid u njezin privatni život s njeno troje djece: šestogodišnjim Georgeom, četverogodišnjom Charlotte i 19-mjesečnim Louisom. Mama Kate je očito uživala u ovoj posjeti, a čak je i pomagala četverogodišnjakinji Anni pisati pismo Djedu Božićnjaku. Osim toga, pridružila se grupi djece koja pripremaju hranu za sobove i izrađivala božićne ukrase.

Izrađujući ukrase, Kate je pitala djecu što sve žele za Božić, a jedna djevojčica Poppy je rekla: "Želim pravog jednoroga, Pegaza koji leti, malo štene i gitaru", na što joj je Kate odgovorila: "Gitara je jako zabavna jer tada i ti možeš pjevati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara