Kćer Donalda Trumpa napali na društvenim mrežama zbog nevine fotografije sina

Kćer Donalda Trumpa napali na društvenim mrežama zbog nevine fotografije sina
Foto: Instagram

IVANKA Trump našla se na udaru kritika zbog politike svog oca nakon što je objavila nevinu fotografiju sina Theodorea koji spava na podu, tik do kreveta svog starijeg brata Josepha.

37-godišnjakinja se uz fotografiju našalila: “Možda ćemo morati vratiti krevetić za bebe.” Smatra da bi tako možda spriječila mlađeg sina da noću izlazi iz kreveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

Međutim, korisnici Instagrama brzo su joj poručili da sina pokuša staviti u kavez. Naime, usporedili su ovu situaciju s tisućama djece migranata koja su odvojena od roditelja na južnoj granici SAD-a. 

“Što misliš o kavezu? Nije li to ono što voliš”, napisao je komičar Joe Mande.

“Možeš li nabaviti krevetiće i za svu djecu koju odvajaš od njihovih obitelji na granici?”, drugi je komentar.

Trump zagovara kontroverznu imigracijsku politiku nulte tolerancije koja je dovela do toga da su djeca migranata odvojena od svojih obitelji koje su pokušale ilegalno ući u zemlju. Kad američka granična policija uhvati imigrante u ilegalnom prelasku granice, djeca se odvajaju od svojih roditelja, smještaju se na zasebne lokacije, a njihovim roditeljima se sudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

S druge strane, fanovi Ivanke Trump odmah su stali u njenu obranu napisavši: “Ovo je privatni trenutak koji je odlučila podijeliti s narodom. Svi vi idioti koji komentirate, sram vas bilo.”

Ivanka Trump i njen suprug Jared Kushner su roditelji troje djece, a na jednoj konferenciji je izjavila da se oštro protivi razdvajanju obitelji jer je i sama kći imigrantice.

Prema statistikama ministarstva za unutarnju sigurnost, oko 6800 djece bez roditelja uhvaćeno je u veljači na južnoj granici SAD-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara