Kombinezon za bebe s ušivenim krpama za podove podijelio je mišljenja roditelja

Kombinezon za bebe s ušivenim krpama za podove podijelio je mišljenja roditelja
Foto: Amazon

NA INTERNETU je moguće kupiti doista sve. Neki proizvodi su prilično inovativni, neki nevjerojatni. Jedan od posljednjih na koje su ljudi naišli je kombinezon za bebe koji je ujedno i krpa za čišćenje podova. 

Bizarna ideja, zar ne? Naime, na ovaj kombinezon su prišivene krpe za čišćenje poda. Tako će bebe koje istražuju prostor oko sebe ujedno svojim trbuhom, rukama i koljenima očistiti podove u domu.

Njemačka tvrtka Babymop reklamira ovaj proizvod kao “savršen način da iskoristite djetetovu mobilnost za pomoć u kućanskim poslovima”. 

“Istovremeno štiti nježnu kožu bebe i njene osjetljive kosti dok čisti vaše podove”, kažu.

Kombinezon je moguće kupiti preko Amazona za 25 funti ili 215 kuna, a dolazi u veličinama za djecu od 3 do 6 mjeseci starosti, 6 do 9 i 9 do 12.

Neki kupci imaju samo riječi hvale za kombinezon i kažu da “njihov dom nikad nije bio čišći”.

“Trebali smo kupiti više komada. Želim da moje dijete svaki dan nosi kombinezon. Naš parket nikad nije bio čišći, ali ne očekujem da će napraviti čuda na stepenicama. Djeca nisu koordinirana dovoljno dobro, a krpe su skliske pa je gotovo nemoguće da ne padaju u kombinezonu”, recenzija je jednog kupca.

“Ovo je loš proizvod ili imam lijeno dijete. Dobili smo kombinezon na poklon i nadala sam se da će mi barem jedno od šestero djece pomoći s kućanskim poslovima. Moram reći da nije ispalo kako sam se nadala”, kaže druga žena. 

Postoje i oni koji su zgroženi idejom da se dijete koristi kao zamjena za usisivač ili krpu za čišćenje.

Cijela ideja zapravo je stara nekoliko godina. Tvrtka Kit Kat ideju je koristila u svojoj reklami 2011. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara