Komičarka otkazala turneju zbog komplikacija: "Svoju bebu volim više od novca"

Komičarka otkazala turneju zbog komplikacija: "Svoju bebu volim više od novca"
Foto: Instagram

MISLILA je da će odraditi turneju do kraja, ali je morala presložiti prioritete.

Komičarka Amy Schumer uskoro će postati majka, a brojne trenutke svoje trudnoće podijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama. Iako su je mnogi optuživali da pretjeruje s dijeljenjem brojnih "čari trudnoće" i komentirali da bi neke stvari ipak mogla preskočiti, to je nije omelo.

Tako je jednom prilikom snimila sebe kako povraća, a drugi put se pohvalila bizarnom tematskom tortom koju je dobila.

Između ostalog, već je nekoliko puta priznala da ima poprilično tešku trudnoću pa je i obožavatelje zamolila da je ohrabre fotografijama vlastite djece.

Naime, dijagnosticirana joj je hiperemeza, komplikacija trudnoće koju karakterizira teška mučnina, povraćanje, gubitak težine i česta dehidracija. Iako su je liječnici već upozoravali da bi trebala usporiti tempo i prestati nastupati, to se nije dogodilo. Sve dosad.

Na Instagramu je otkrila da odlazi na prisilni "odmor".

"Zbog komplikacija s hiperemezom, ne smijem letjeti sljedećih nekoliko tjedana. Otkazat ću ostatak svoje turneje. Povrati novca su dostupni na mjestu kupnje", napisala je komičarka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

"Planirala sam izvesti sve svoje predstave jer ne želim iznevjeriti ljude, a i volim stand up i novac! No više od toga moram razmišljati o svom zdravlju i djetetu”, napisala je buduća mama te dodala da su i ona i dijete dobro, ali iako je već u trećem tromjesečju trudnoće, i dalje redovno povraća. Mučnine joj izazivaju i petominutne vožnje automobilom.

Iako je svjesna da je njeni obožavatelji razumiju, priznala je da joj otkazivanje turneje teško pada te da se osjeća "posramljeno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara