Kourtney Kardashian otkrila savjet koji joj pomaže da bude bolja mama

Kourtney Kardashian otkrila savjet koji joj pomaže da bude bolja mama
Foto: Instagram

JEDNA od slavnih sestara Kardashian, Kourtney, nedavno je šokirala javnost otkrivši da napušta obiteljski show.

Nakon 13 godina Kourtney je odlučila ograničiti svoje pojavljivanje pred kamerama jer se osjećala neispunjeno i smatra da je atmosfera u showu toksična pa je odlučila "uložiti energiju u ono što je čini sretnom". Između ostalog, želi više vremena posvetiti svojoj djeci pa je u intervjuu za Vogue, čiju naslovnicu upravo krasi, otkrila i savjet koji joj je pomogao da bude bolja mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Naime, kada provodi vrijeme s djecom, ne koristi mobitel, odnosno stavi ga što dalje od sebe.

"Uvijek se trudim kad sam s djecom da ne budem na mobitelu, da budem prisutna u onome što radimo i da imamo trenutke u kojima se gledamo u oči i povezujemo. To je vrlo važno", smatra Kardashianka.

Također, otkrila je da svakog tjedna odredi jedan dan kada cijela obitelj nema nikakve planove nego se posvećuju jedni drugima. Dan provedu u pidžamama i druže se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Priznala je i da njezina djeca nemaju mobitele, a svi uređaji u njihovom domu imaju uključenu opciju smanjivanja plavog svjetla. Osim toga, priznaje da djeci ograničava vrijeme koje mogu provesti koristeći tehnologiju.

Na kraju, priznala je i kako ponekad izgubi strpljenje za dječje prohtjeve, ali tada samu sebe upozorava da "to što ne ide sve prema planu nije toliko strašno".

"Vjerujem u to da moram biti iskrena i dopustiti svojoj djeci da donose vlastite izbore i odluke, ali ih učim i poštovanju te granicama. Želim da osjećaju da uvijek mogu razgovarati sa mnom. Ne želim ih navesti da se osjećaju loše kada mi nešto iskreno kažu", rekla je Kourtney te je zaključila da joj je važno i "podučavati djecu o vjeri".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara