Madonna otkrila kako je biti mama nogometaša i živjeti u Portugalu

Madonna otkrila kako je biti mama nogometaša i živjeti u Portugalu
Foto: Instagram

OSIM što je kraljica popa, Madonna je i majka nogometaša. Zbog najmlađeg sina Davida koji se pridružio akademiji za mlade nogometaše kluba Benfica, cijela obitelj se prošle godine preselila u Lisabon.

“Svaka majka nogometaša zna da to na neki način zahtijeva da nemate život jer se stvari mijenjaju iz tjedna u tjedan, a utakmice od vikenda do vikenda. Ponekad si u gradu, nekad ne i nikad ne znaš sve do četvrtka navečer igra li se utakmica u subotu ili nedjelju, u podne ili kasnije”, rekla je Madonna u intervjuu za talijanski Vogue čiju posljednju naslovnicu krasi upravo slavna pjevačica.

 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

“Nemoguće je imati planove, osjećaš da nisi pravedan prema ostaloj djeci ili samom sebi”, dodala je.

U Lisabon su se, osim Davida (12), preselila i djeca Mercy James (12) i petogodišnje Estere i Stella, dok 21-godišnja Lourdes Leon i 17-godišnju Rocco Ritchie ne žive s majkom.

“Naučili su portugalski kroz glazbu, ples, nogomet i sport, odnosno aktivnosti s drugima, a ne sjedeći u učionici. Tako je zabavnije i interaktivnije”, objasnila je Madonna.

 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Pjevačica priprema 14. album na kojem radi s glazbenicima koje je upoznala u Portugalu. Od svoje djece ne očekuje da idu njezinim stopama, osim ako to sami ne žele.

“Zbog mog posla i putovanja diljem svijeta, zbog stvari koje radim i mjesta na kojima se nalazim, moja djeca su vrlo otvorena prema svemu i na to sam ponosna. Mnogi mi kažu da sigurno želim da mi sin bude uspješan nogometaš, najstarija kći plesačica, a Rocco slikar. Ne, ja želim da moja djeca budu suosjećajna i odgovorna ljudska bića puna ljubavi”, izjavila je Madonna.

“Želim da budu dobri ljudi koji se prema drugima odnose dostojanstveno i s poštovanjem, bez obzira na boju kože, vjeru, spol. To je najvažnija stvar. Ako slučajno postanu novi Picasso ili Cristiano Ronaldo, odlično, to je onda samo trešnja na vrhu torte.”

 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Madonna je četvero najmlađe djece posvojila u Malaviju u Africi. Ondje je prošle godine otvorila prvu dječju bolnicu, a ususret svom 60. rođendanu, pokrenula je i kampanju kojom prikuplja novac za organizaciju koja se brine o ostavljenoj i ranjivoj djeci Malavija pružajući im zdravstvenu pomoć, edukaciju i podršku zajednice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara