Mala mlijunašica se za 12. rođendan počastila BMW-om iako ga ne može voziti

Mala mlijunašica se za 12. rođendan počastila BMW-om iako ga ne može voziti
Foto: Instagram

NATTHANANA Sanunrat, poznatija pod umjetničkim imenom Nong Pear, školarka je s Tajlanda koja zarađuje milijune na YouTubeu. Naime, djevojčica radi kao beauty blogerica, a prvi video je snimila sa samo četiri godine. Trenutno ima 292 tisuće pratitelja te gotovo 11 milijuna pregleda videa, a zahvaljujući svojoj popularnosti, već je sudjelovala na nekim modnim eventima, uključujući Londonski tjedan mode 2018. godine. 

"Šminkam se od četvrte godine svaki dan pa sam jednostavno počela snimati i stavljati na društvene mreže", rekla je za DailyMail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEARPAPLERN (@nongpearpaplern) on

No najviše pozornosti je izazvala kada si je nedavno za 12. rođendan kupila BMW 7 vrijedan oko 1,2 milijuna kuna. Kako je još uvijek premlada, a i preniska da uopće dosegne pedale, idućih šest godina, dok ne dobije vlastitu dozvolu, vozit će ga njeni roditelji. Upravo su joj oni i najveća potpora.

"Ponosni smo na nju i na to što je svojim radom uspjela kupiti automobil, a mi ćemo ga sada voziti kako bismo je odvezli na razna događanja. Mislim da će njen prvi pravi automobil, odnosno onaj koji će moći voziti biti Porsche", izjavila je njezina majka Natcha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara