Mama brutalno iskreno otkrila kako izgleda spolni odnos nakon djece

Mama brutalno iskreno otkrila kako izgleda spolni odnos nakon djece
Foto: Facebook

MAMA četvero djece odlučila je iskreno progovoriti o intimnim odnosima nakon što su ona i suprug povećali obitelj. Naime, ta tema je još uvijek tabu i rijetki progovaraju koliko je ponekad teško pronaći pet minuta za partnera i zabavu pod plahtama.

31-godišnja Jessica Hoods podijelila je što se promijenilo u njenoj spavaćoj sobi otkako su ona i suprug Karl postali roditelji.

“Sjećate se kad ste tek upoznale supruga? Frcale su iskre i osjećali ste seksualne tenzije. Niste se mogli zasititi jedno drugog. Većinu vremena ste provodili goli, a manje na telefonu”, napisala je u uvodu.

No, tvrdi, kad test za trudnoću pokaže plus, sve se mijenja i žudnja počinje nestajati.

“Postajete žena koja vjeruje da će suprugov penis upiknuti bebu u oko. Jedva se okrećete i odustajete od rezanja noktiju na nogama nakon što više ne vidite prste. A stvari ne postaju bolje ni kad se beba rodi jer sjedite na krafni umjesto da je jedete”, slikovito je opisala ova Australka.

Na spolni odnos nakon porođaja potrebno je pričekati barem šest tjedana, odnosno do prvog ginekološkog pregleda kojim će liječnik utvrditi je li se tijelo žene oporavilo.

“No kad za to vrijeme dođe, ne da vam se jer niste pošteno odspavale otkako ste ostale u drugom stanju, a iz vaših grudi curi mlijeko”, nastavlja Jessica te uvjerava da libido raste paralelno s djecom, ali jednako tako se pojavljuju novi problemi.

“Mama si. Čistiš, radiš i trčiš za djecom i u 21:30 sati spavaš jer si iscrpljena. Seks uz upaljena svjetla više nije opcija jer imaš trbuh koji se ljulja na vjetru. Sve više razgovarate o djeci, manje jedno o drugom. Vaši razgovori se sastoje od kakice, slimea, Frozena 2 i dogovora za odlazak u obližnju igraonicu”, tvrdi ova mama koja usprkos svim izazovima još uvijek pokušava pronaći vrijeme za strast.

Naime, smatra da je ključno ne ugasiti iskru između sebe i partnera. A ako seks i potraje pet minuta, to je trenutno najboljih pet minuta u vašem životu.

“Ljubav je dublja od seksa, a seks će uvijek biti tu. Ali djeca će odrasti, napustiti gnijezdo i ostaviti vas same kao na početku”, zaključila je i podsjetila roditelje da uživaju u rijetkim trenucima koje provode jedno s drugim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara