Mama se hvali da joj higijenski uložak pomaže u borbi s prehladom njene kćeri

Mama se hvali da joj higijenski uložak pomaže u borbi s prehladom njene kćeri
Foto: Facebook

SEZONA prehlada još uvijek nije iza nas. Iako, kraj joj se (napokon) nazire. No, svaki roditelj se sasvim sigurno nerijetko tijekom svog roditeljskog staža susreo s izazovima koje upravo prehlada stavlja pred njih. Začepljen nos, temperatura, vrućica, malaksalost i bolno grlo samo su neke od njih, a roditelji su spremni učiniti gotovo sve samo da se njihovi mališani osjećaju bolje.

No, što kad vas takva situacija dočeka potpuno nespremne i shvatite da kod kuće nemate "opremu za prvu pomoć"? Ili kada konvencionalne (i isprobane) metode ne djeluju? Tada je potrebno uključiti kreativnost.

Pa, upravo se to dogodilo mami Emily koja je na Facebook stranici The MotherLoad podijelila neobičan trik koji joj je pomogao da ekspresno riješi problem začepljenog nosa kod svoje djevojčice.

Naime, ova je mama imala eterično ulje koje smanjuje otečenost sluznice nosa, ali nije ga imala na što staviti. Kako je bilo tri sata ujutro, nije imala ni gdje kupiti papirnate ručnike na koje inače nakapa nekoliko kapi spomenutog ulja pa je došla na genijalni i potpuno neuobičajenu ideju - iskoristit će higijenski uložak!

Kako je ispričala za Mirror, njen suprug je bio uvjeren kako nije primijetila da je zabunom zalijepila uložak na policu iznad dječjeg krevetića, a drugi roditelji su se oduševili idejom.

"Genijalno, odmah večeras ću isprobati ovaj trik", "Odlično, usvajam ovu ideju", "Predobra ideja, puno bolje od hrpe papirnatih ručnika", samo su neki od komentara.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara