Mama traži poznanicu da preimenuje psa: "Uništavaš život mojoj nerođenoj kćeri"

Mama traži poznanicu da preimenuje psa: "Uništavaš život mojoj nerođenoj kćeri"
Foto: Instagram

SVI roditelji znaju koliko izazovno može biti pronaći savršeno ime za dijete. Jedna mama odlučila je zbog svog odabira pred poznanicu staviti neobičan zahtjev. Naime, kako Bored Panda prenosi, vlasnica psa Jennay na Facebooku je podijelila u kakvoj se bizarnoj situaciji našla.

Buduća majka javila se Jennay s molbom da promijeni ime psa jer je slično odabrala za svoju nerođenu kćer.

“Iz vedra neba mi je poslala poruku u kojoj je napisala da je ponovno trudna, a to mije bilo odmah čudno jer se ne znamo baš toliko dobro. Čestitala sam joj i rekla da sam sretna zbog nje. Nastavila je da će roditi djevojčicu i onda otkrila zašto mi se javila. Napisala je da je želi nazvati Tillie, ali s obzirom na to da je ime mog psa Tilly, bila bi jako zahvalna kad bih ga promijenila”, pojasnila je Jennay situaciju u kojoj se našla.

Poznanica je dodala da pretpostavlja kako je razumljivo da "ne želi da njena kći ima isto ime kao i pas".

“Suluda ideja. Naravno da sam je odbila pa me optužila da ne razumijem u kakvu sam je neugodnu poziciju dovela jer nemam djecu”, kaže Jennay.

“Najbolje je bilo kad mi je rekla da potencijalno uništavam život njenoj kćeri.”

Korisnici Facebooka dali su joj pregršt savjeta poput “promijeni psu ime u njezino” ili “kupi još pasa i daj im imena po članovima njene obitelji”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara