Mama u šoku: "Dečko me ostavio u bolnici nakon carskog reza radi prijatelja"

Mama u šoku: "Dečko me ostavio u bolnici nakon carskog reza radi prijatelja"
Foto: Instagram

NAKON porođaja mnoge žene imaju potrebu provesti neko vrijeme uz bebu i partnera. Nažalost, za jednu mamu to nije bila opcija. 

35-godišnjakinja se požalila na Redditu da ju je dečko s kojim je u vezi tri godine ostavio samu i to 30 minuta nakon što je podvrgnuta carskom rezu.

"Kad sam drugi put ostala trudna, bila sam sretna, ali i prestrašena. Dečko mi je obećao da će biti tu za mene. Molila sam ga da me ne ostavlja barem dan do dva nakon porođaja", pojasnila je u uvodu.

Ona je s dečkom kod kuće čekala goste kada je iznenada dobila trudove i otišla u bolnicu. Budući otac je ostao kod kuće s prijateljima, ali je očekivala da će im brzo objasniti situaciju i pojaviti se u bolnici.

"Ja sam podvrgnuta hitnom carskom rezu. Došao je, ali s cijelom grupom prijatelja. Divili su se bebi otprilike deset minuta. Nisam mogla s njim razgovarati nasamo, a još uvijek sam bila u bolovima. Tada mi je rekao da mora ići, ali da će se brzo vratiti", napisala je razočarana majka koja se zbog onoga što joj je kasnije učinio osjećala izdano.

"Poslala sam mu poruku da me boli i da ga trebam. Molila sam ga dođe. Bila sam u sve lošijem stanju pa su ga zvali i iz bolnice. Spavao je. Sljedeće jutro je pročitao moje poruke i vidio propuštene pozive, ali zaključio da nije ništa hitno jer bi ga bolnica inače zvala još jednom pa je otišao na posao. Kasnije je otišao na ručak s prijateljima i došao kad su svi otišli iz kuće", dodala je.

Mišljenja korisnika Reddita su podijeljena. Dok jedni smatraju da ponašanje oca ne priliči situaciji, drugi su je upozorili da mu je trebala jasnije znati do znanja što želi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara