Mamu i njene curice pratili su u stopu - mama se iznenadila kao nikada u životu

Mamu i njene curice pratili su u stopu - mama se iznenadila kao nikada u životu

Screenshoot: Facebook

"NEKI DAN sam sa svoje dvije curice otišla u redovan šoping. Imali smo svašta u planu za kupiti, potrepštine za kuću i slično, nije nam se žurilo pa smo lagano šetale između redova, pričale i zabavljale se. Uvijek kada idemo zajedno u veliki šoping napravimo od toga našu igru. Pričale o svemu i svačemu, ništa neobično. Planirale smo što ćemo raditi za večeru, šalile smo oko toga tko će danas prati suđe te smo, kao i obično odigrale i igru "Ja špijun".

Skrivale smo se jedna od drugih između polica i redova i tako smo obavile naš šopingu kroz igru i zabavu.

Nakon što smo obavile i blagajnu te izašle van, primijetila sam jednog čovjeka koji je stalno bio blizu nas. Čovjeka i njegovu kćer koja nam je prva prišla i pitala me smije li mi dati nešto. "Unutra je poruka za vas, ako vam je smijem dati. I molim vas, smijem li vas zagrliti?", pitala me je.

Malo me zbunila, ali sam pristala. Djevojčica me tako jako zagrlila. Bio je to jedan tako topao, željan zagrljaj u kojem sam baš uživala iako djevojčicu stvarno nisam nikada prije vidjela.

Dala mi je kuvertu i otišla sa svojim tatom.

No, iznenađenje je uslijedilo tek kada sam pročitala njenu poruku.

Unutra je pisalo:

"Malo sam vas prisluškivala u trgovini dok ste tako lijepo razgovarali sa svojim kćerima.  Podsjetili ste me na mene i moju mamu koja je umrla prije dvije godine. U jednom trenu sam tako jako poželjela da opet imam mamu, htjela sam biti dio vaše obitelji, zato smo vas ja i tata malo pratili, a ja sam zamišljala da ste vi moja mama i da se i meni obraćate tako lijepo, toplo i zabavno. Htjela sam da taj osjećaj traje što duže. Zamišljala sam da to moja mama priča sa mnom."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara