Marin Čilić simpatičnom fotografijom raznježio mnoge: Vidite li najveću zvijezdu?

Marin Čilić simpatičnom fotografijom raznježio mnoge: Vidite li najveću zvijezdu?
Foto: Instagram

SLAVNI hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina početkom godine su postali roditelji dječaka. Sretni par je u listopadu prošle godine objavio da će njihova mala obitelj postati bogatija za jednog člana, a Čilić nije skrivao da je jedva dočekao taj trenutak.

Sinu su nadjenuli ime Baldo, a nedavno je Čilić otkrio odakle im inspiracija.

"Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni", ispričao je u razgovoru za In Magazin.

Nedugo nakon rođenja Baldo je dobio i poseban poklon od još jednog slavnog hrvatskog sportaša, Ivana Rakitića. Naime, Rakitić mu je poklonio Barcelonin dres s dječakovim imenom, a potrudio se i na njemu ovjekovječiti autograme svih svojih suigrača.

Ipak, čini se da to nije jedini dres koji maleni Baldo ima. Naime, sinoć je na Nou Campu odigrana utakmica Barcelone i Atletico Madrida, a na tribinama su se, umjesto navijača, nalazili dresovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

"Vidite li najveću zvijezdu na Camp Nou?" napisao je ponosni Čilić u opisu fotografije na kojoj se jasno vidi da je tribine krasio i Baldov dres.

"Prvi red", spremno je odgovorila Kristina dok su obožavatelji zaključili da je "Baldo najjači".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara