Nikolina Ristović emotivno obilježila kćerkin rođendan, a svi pričaju o tortama

Nikolina Ristović emotivno obilježila kćerkin rođendan, a svi pričaju o tortama
Foto: Instagram

PROSLAVE dječjih rođendana uvijek su događaji za pamćenje, kako za najmlađe slavljenike tako i za njihove roditelje koji proslavu nerijetko pripremaju danima.

Za rođene perfekcioniste, to je prilika da svoje sposobnosti pokažu u punom sjaju, dok se oni drugi radije odlučuju za opušteniji pristup. Jedna od njih je i Nikolina Ristović koja se emotivnom objavom na Instagramu osvrnula na peti rođendan kćeri Une Sofije.

"Nisam stigla niti brže, niti bolje niti drugačije... Od silnog partijanja i priprema za isto. Srećom, torte se ne vide... Toliko su neugledne (mama pravila), da nitko nije dvojio oko toga koliko su zdrave. Ali moja ljepotica je rekla da su najljepše. I mislila je tako jer i velikih pet je ipak zapravo još jako malo", napisala je Ristović te dodala kako je u toj dobi sve što mama napravi jednostavno najbolje.

Kako je zaključila, u takvim malim znacima ljubavi i privrženosti će uživati još kratko pa ih se trudi maksimalno iskoristiti. 

Među njezinim pratiteljicama našle su se i brojne majke koje je Nikolina uspjela raznježiti svojom emotivnom objavom. 

"Predivna objava! S toliko topline, a odiše jednostavnošću! Ni manje ni više, nego - ljubav", zaključila je jedna od njih.

No, posebnu pažnju izazvala je opaska o "neuglednim" tortama.

"Torta je od srca ,slatka i najdraža jer je od mame", jedan je od komentara.

"Ma baš takve torte su najdraže, najslađe i najljepše", potvrdila je još jedna pratiteljica.

"Meni fale te prave torte koje su mame pravile, a ne ove pozerske, za naslikavanje...", komentar je s kojim su se mnogi složili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara