Očajna mama: "Suprug misli da ga ne volim jer nisam smršavjela nakon porođaja"

Očajna mama: "Suprug misli da ga ne volim jer nisam smršavjela nakon porođaja"
Foto: 123RF

VEĆINA se žena bori s viškom kilograma nakon porođaja. No jednoj je mami taj problem posebno teško pao. Naime, njen je suprug uvjeren da ga ne voli dovoljno jer dva mjeseca nakon porođaja nije skinula kilograme koje je dobila u trudnoći.

"Ni prije nisam bila baš nešto mršava, no izgledala sam dobro. Ili sam barem tako mislila", požalila se mama na Mumsnet forumu.

"U trudnoći sam dobila 23 kilograma, izgubila sam 13, dakle ostalo mi je još deset kilograma viška kojih se želim riješiti. Trenutno sam na 90", rekla je. 

Shvatila je da se suprug u posljednje vrijeme čudno ponaša te mu je odlučila provjeriti poruke u mobitelu. 

"Uzela sam njegov mobitel i otkrila da se dopisuje s jednom djevojkom iz teretane. Hvalio je njen izgled, odnosno, flertovao je s njom! Iako mu nisam ništa rekla, znao je da sam imala njegov mobitel u rukama", ispričala je. 

Nakon toga je uslijedio njegov komentar: "Nekoć si višak svojih kilograma izgubila zbog svojeg bivšeg, zašto to ne možeš učiniti i sada. Mene ne voliš dovoljno?" upitao ju je. 

"Bila sam totalno u šoku i nisam mogla vjerovati da me to pita. Da, s dvadeset sam godina izgubila dosta kilograma jer me bivši dečko emocionalno zlostavljao zbog moje težine. Ali to je bilo s dvadeset godina!" pokušala je objasniti situaciju.

"Jako sam razočarana. Vjerovala sam da sam se udala i rodila dijete čovjeku koji me voli zbog onog što jesam, a ne zbog načina na koji izgledam. Osjećam se toliko jadno da ne mogu prestati plakati. Što da učinim?" zavapila je mama. 

Komentara razjarenih žena na ovu objavu nije nedostajalo.

"Neželjene kilograme možete izgubiti tako da muža bacite kroz prozor. Vrlo jednostavno rješenje", komentar je jedne od njih.

"Iskreno, rekla bih mu da spakira stvari i nestane", napisala je druga.

"Jasno je da vaš suprug ne razumije što je vaše tijelo prošlo i kakvu nevjerojatnu stvar je učinilo i to samo prije dva mjeseca. Bijesna sam u vaše ime!" poručila je treća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara