Petra Nižetić kraj trudnoće obilježila romantičnim fotkama i predivnom porukom

Petra Nižetić kraj trudnoće obilježila romantičnim fotkama i predivnom porukom
Foto: Instagram

TRUDNIČKE fotografije su posljednjih godina postale gotovo obavezne za svaku buduću majku. Riječ je o profesionalnom fotografiranju za koje se odlučuje sve više trudnica, a sve redom priznaju kako im je to jedna od najljepših uspomena iz trudničkih dana. Tako se nedavno Petra Kurtela prisjetila svojih trudničkih dana i na društvenim mrežama objavila nevjerojatne fotografije koje oduzimaju dah.

Sada se takvim fotografiranjem počastila i njena imenjakinja Petra Nižetić Mastelić, a rezultatom se pohvalila na Instagramu.

Ipak, ona je fotografiranje odradila na svoj način pa je u cijelu priču uključila i supruga Franu Mastelića, za kojeg je već sad uvjerena da će biti najbolji tata na svijetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Citirajući stihove pjesme Nicka Cavea "The Ship Song" otkrila je misli koje su joj tada prolazile glavom.

"Na ovu sam pjesmu otplesala prvi ples s čovjekom svog života na našem prvom vjenčanju zamišljajući ga ocem mog djeteta", iskreno je napisala poznata Splićanka s američkom adresom koja ne skriva uzbuđenje zbog skorog dolaska njihovog prvog djeteta.

Podsjetimo, modna blogerica je trenutno u 39. tjednu trudnoće, a obznanila ju je početkom godine, otkrivši da će u svibnju postati majka dječaka. Kako je kasnije objasnila, jednostavno je željela potpuno uživati u prvim mjesecima drugog stanja pa se zato na neko vrijeme povukla i s društvenih mreža. Ipak, nije odoljela s pratiteljima na Instagramu podijeliti neke od trudničkih trenutaka. Tako se, između ostalog, pohvalila  preslatkom zabavom povodom darivanja bebe koju su joj pripremili njeni prijatelji.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara