Posvojila dječaka i djevojčicu pa otkrila da su oni biološki brat i sestra

Posvojila dječaka i djevojčicu pa otkrila da su oni biološki brat i sestra
Foto: Instagram

OBITELJI se stvaraju na različite načine, a Katie Page je svoju želju za majčinstvom ostvarila uz pomoć posvajanja. 

No njezino putovanje do udomiteljstva i posvajanja nije nimalo uobičajena priča. Naime, ova mama je tek nakon završetka procesa posvajanja njezino dvoje djece Grayson i Hanne otkrila da su oni i biološki brat i sestra.

Nakon što se Katie razvela od supruga, njezini su se životni planovi promijenili. Između ostalog, odlučila je otvoriti vrata svog doma djeci bez roditeljske skrbi, a 2016. godine se počela brinuti i o tek rođenom dječaku koji je bio ostavljen u lokalnoj bolnici. Zaljubila se u njega, nazvala ga je Grayson i njenom oduševljenju nije bilo kraja kada ga je 11 mjeseci kasnije uspjela zakonski posvojiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Dva tjedna nakon što je Grayson službeno posvojen, Page je dobila poziv u kojem su je obavijestili da postoji još jedna djevojčica kojoj je potreban hitan smještaj. Kako kaže, srce joj je odmah reklo da mora pristati na to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Page je vrlo brzo počela primjećivati ​​da dvije bebe imaju puno sličnih osobina, ali papirologija nije ukazivala na to da su dječak i djevojčica povezani. No njezina intuicija joj je govorila potpuno suprotno. Polako se pojavljivalo sve više signala koji su ukazivali na to da su djeca možda ipak u srodstvu. Uskoro je i test DNK pokazao da je Page bila u pravu, a 2018. je potvrđeno kako su Grayson i djevojčica kojoj je dala ime Hannah i biološki, a ne samo zakonski brat i sestra.

Sudbina je u njezin život uskoro dovela još jedno dijete, a Page je pokrenula i internetsku stranicu na kojoj piše o životu samohrane majke troje djece, navodi Motherly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara