Poznata glumica objavila fotku svoje kćeri, a svi su primijetili detalj na ruci

Poznata glumica objavila fotku svoje kćeri, a svi su primijetili detalj na ruci
Foto: Instagram

GLUMICA Hilary Duff nedavno je izazvala pravu raspravu objavivši kako prestaje dojiti svoju šestomjesečnu kćer zbog povratka na posao. Ovog je puta sličnu raspravu izazvao jedan detalj na ruci njene šestomjesečne djevojčice.

"Ako vas ovo lice ne natjera da se nasmijete, onda stvarno ne znam što bih vam rekla", napisala je Hilary ispod fotografije s koje se smiješi njena kći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Duff (@hilaryduff)

No neki njeni obožavatelji nisu toliko obraćali pozornost na osmijeh njene kćeri, koliko na narukvicu koju je malena nosila. 

"Hilary, s tom bi se narukvicom malena mogla ugušiti. Na tvom bih je mjestu držala na oku i ne bih je ispuštala iz vida. Znam da je to tvoje drugo dijete i da sve znaš, ali budi oprezna s takvim stvarima. Znam da će me mnogi sad kritizirati zbog ovog što sam ti rekla, no ne brine me to", napisala je jedna njena obožavateljica. 

"I ja bih bila oprezna s narukvicom na šestomjesečnoj bebi", dodala je druga. 

Prema rezultatima nekih istraživanja, gušenje se smatra vodećim uzrok smrti djece do pet godina. Mnogi roditelji ne znaju kao reagirati u trenutku kad se njihovo dijete počne gušiti hranom ili sitnim predmetima, no na svu sreću, postoji mnogo videa koji bi vam mogli pomoći.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara