Poznatom glumcu kćer udijelila nevjerojatan kompliment nakon što je skinuo majicu

Poznatom glumcu kćer udijelila nevjerojatan kompliment nakon što je skinuo majicu
Foto: Instagram

POPULARNI glumac Dwayne The Rock Johnson proveo je vikend u krugu obitelji i odlučio dvogodišnju kći Jasmine Liu podučiti plivanju.

 

Objavu dijeli therock (@therock)

“Ovog vikenda odličan je osjećaj puniti baterije kod kuće sa svim svojim djevojkama i učiti ovaj mali ‘tornado’ plivati”, napisao je 46-godišnji glumac uz fotografiju sebe i kćeri u bazenu.

“Skinuo sam majicu i rekla mi je: ‘Tata, sviđaju mi se tvoje smeđe grudi…’. Hvala, kćeri, ali tata ima pektoralne mišiće, a ne grudi”, dodao je The Rock i dopisao #MrBrownBoobs.

Ranije ovog mjeseca je Johnson progovorio o porodu svoje dugogodišnje djevojke Lauren Hashian s kojom je dobio djevojčicu Tianu Giu prije dva mjeseca.

“Reći ću da je to najnevjerojatnije iskustvo koje sam ikad doživio. Počeo sam Lauren kao ženu i majku gledati potpuno drugačije. Bilo je prekrasno. Ohrabrivao sam je, držao joj ruku, a liječnik me upitao želim li doći, pogledati i pomoći. Rekao sam: ‘Da, dolazim. Gledati. Pomoći.’”, prisjetio se Johnson.

“Držim joj noge i izlazi beba”, nastavio je opisivati Johnson. “Ludo. Kockate se. Ne znate kako će to proći. Puno se toga događa.”

Kad se malena Tiana Gia rodila, The Rock je objavom preslatke fotografije oduševio pratitelje.

 

Objavu dijeli therock (@therock)

“Odrastao sam okružen snažnim ženama punim ljubavi, no nakon što sam sudjelovao u porodu, teško je opisati novi nivo ljubavi, poštovanja i divljenja za Lauren Hashian i sve mame i žene na svijetu”, napisala je tada bivša hrvačka zvijezda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara