Princ George i princeza Charlotte imaju neobičan hobi koji vole i odrasli

Princ George i princeza Charlotte imaju neobičan hobi koji vole i odrasli
Foto: Instagram

AKO ste najmlađe članove kraljevske obitelji zamišljali kako hodaju po palači s krunama ili tijarama na glavi, a jedina zanimacija im je davanje naredbi poput pripremanja jela kao filet mignon dok istovremeno nemaju pojma što su pileći medaljoni i pomfrit, čini se da ste se opasno prevarili.

Naime, princ George i princeza Charlotte imaju hobi koji nitko nije očekivao. Ne, to nije jahanje konja ili igranje golfa koje mnogi možda povezuju s visokim staležom.

Tijekom nedavnog posjeta osnovnoj školi Lavender, Kate Middleton se otvorila o navikama i hobijima svoje djece te je otkrila kako najviše uživaju kada mogu pomagati u kuhinji.

"Ispričala nam je koliko njena djeca vole kuhati i kako joj kuhaju", rekao je Matthew Kleiner-Mann, ravnatelj Ivy Learning Trusta.

Štoviše, Kate se trudi uključiti princa Georgea i princezu Charlote u pripremanje jednostavnijih jela pa često timski kuhaju.

"Dok jedno priprema brašno, drugo već dodaje mlijeko i maslac, a vole pripremati i salate i slična jela", prepričao je Kleiner-Mann.

Vojvotkinja je otkrila i da njena djeca najviše uživaju u tjestenini sa sirom, ali vole i druga svakodnevna jela pa se tako luksuzni obroci kojima ne znate ni izgovoriti ime vjerojatno ne bi našli na popisu njihovih najdražih jela.

Na popisu omiljenih namirnica princeze Charlotte našla se i jedna pomalo neuobičajena za trogodišnjake. Naime, apsolutno uživa u maslinama. Tko zna, možda je stvarno čeka sjajna kulinarska budućnost...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara