Protiv majke koja je pušila pred bebom pa ju bacila odbačene su sve optužbe

Protiv majke koja je pušila pred bebom pa ju bacila odbačene su sve optužbe
Foto: Facebook

SLUŽBENO su odbačene optužbe protiv majke koja je na Facebook profilu objavila video koji je zgrozio internet.

Sudac Alex McVeigh odbacio je optužbe protiv 24-godišnje majke iz Tennesseeja Tybreshe Sexton koja je optužena za zlostavljanje svoje jednomjesečne bebe Stormi, prenosi portal BabyGaga.

Majka je snimala i na Facebooku uživo prenosila kako jednom rukom drži Stormi te je diže u zrak i spušta dok istovremeno puši i otpuhuje dim u djetetovo lice. Na kraju je bebu bacila na jastuk.

Majka je uhićena

Ljudi koji su pogledali video kontaktirali su policiju nakon čega ja majka uhićena i optužena za zlostavljanje djeteta. Suočila se i s prijavom zbog opiranja uhićenju i nepriličnog ponašanja. Naime, prema policijskom izvještaju, prilikom uhićenja je vikala da joj je "svejedno jer ionako nije ni htjela dijete".

Iako je prvi put optužena za zlostavljanje djece, već je par puta bila iza rešetaka zbog droge, pljačke i opiranja uhićenju.

Optužbe su odbačene

Tijekom saslušanja pomoćnik okružnog državnog tužitelja Ben Boyer video je nazvao "nevjerojatnim" i "uznemirujućim". Međutim, rekao je da nema dovoljno dokaza, zbog čega su na kraju sve optužbe odbačene.

Sudac je upozorio mladu majku da se mora podvrgnuti liječenju, a skrbništvo nad bebom je preuzela baka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara