Reakcija mame na vijest o trudnoći njezine kćeri tinejdžerice postala viralna

Reakcija mame na vijest o trudnoći njezine kćeri tinejdžerice postala viralna
Foto: TikTok

NICOLE Hennessy je majka troje djece, a nedavno je postala prava zvijezda TikToka i to nakon što je objavila vlastitu reakciju na spoznaju da će njezina 17-godišnja kći Angelina postati mama.

@nicolehennessy2

By popular demand story time ##teenmom ##storytime ##reaction ##fyp

♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

Riječ je o neplaniranoj trudnoći, a pozitivan test je šokirao i samu tinejdžericu.

Mama joj je istaknula kako postoje tri opcije, roditi i odgajati to dijete, dati ga na posvajanje ili pobaciti. Kako kaže, željela je da djevojka sama donese tu odluku i osjeti odgovornost za vlastite postupke bez pritiska drugih ljudi.

"Angelina je ta koja mora živjeti s bilo kojom odlukom koju donese. Naš život je poput naše osobne priče, njezino sljedeće poglavlje ne bi trebalo ovisiti o meni. Moj posao je educirati je i iznositi joj činjenice kako bi mogla razmišljati sama", rekla je Nicole i dodala: "Rekla sam joj da ću podržati sve što odluči i rekla sam joj da mi je žao što je njezina prva stvarna odrasla odluka jedna od najtežih."

"Njezin otac i ja smo razgovarali o prednostima i nedostacima svake opcije. Rekla sam joj da napravi popis onoga što želi od života i kako će se njen izbor uklopiti u to. Pronašla sam profesionalce koji bi mogli razgovarati s njom o svim mogućnostima. Rekla sam joj da moje osobno mišljenje nije važno jer je to njezin život, a ne moj. Također smo razgovarali o tome da će je ljudi osuđivati, bez obzira na to što odluči pa je najbolje sve to ignorirati i slušati samo sebe", prisjetila se Nicole.

Video je vidjelo više od 14 milijuna ljudi, a mnogi su priznali kako im je puno značio. Štoviše, mnogi komentatori, uključujući liječnike i brojne roditelje, pohvalili su njezin način rješavanja situacije. Njezin je video čak pomogao tinejdžerima u sličnim situacijama pa je tako jedna djevojka priznala kako je i sama trudna i uplašena.

@nicolehennessy2

Reply to @funfetti.borb

♬ original sound - nicolehennessy2

U drugom TikToku Nicole je objasnila da je dobila kćerinu dozvolu da objavi prethodni video i istaknula kako se nada da će ovo podići svijest o temi tinejdžerskih trudnoća.

"Onog trenutka kad sam vidjela omot testa trudnoće, shvatila sam da je on od moje kćeri. Moja neposredna reakcija bila je: 'Angelina me treba, zato nemoj prenagliti.' Pitala sam je treba li joj zagrljaj, a potom je čvrsto zagrlila i obećala joj da ću joj pomoći da sve shvati", ispričala je Nicole u razgovoru za BuzzFeed.

Nakon što je Angelinina trudnoća potvrđena, Nicole je priznala kako je i sama razgovarala s prijateljima i roditeljima, ali i da je puno plakala. 

@nicolehennessy2

Story time By request here is part 2 ##teenmom ##storytime ##reaction ##part2 ##fyp

♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

"Bila sam prestravljena i tužna, ali ako se tako ja osjećam, zamislite kako se Angelina osjećala! Nije to bilo zbog mene ili mojih osjećaja, moja kći je u tom trenutku trebala mene da joj budem potpora", ispričala je ova mama.

"Da nisam imala maminu podršku, znam da bi ta priča bila malo drugačija i osjećala bih puno više straha nego što ga osjećam sada", priznala je Angelina te dodala kako joj je i samoj vijest o trudnoći bila pravi šok jer je koristila zaštitu.

Odlučila je roditi, a njezin sin bi trebao stići već u rujnu.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara