Rodila dijete svom bratu jer on nije želio da nepoznata osoba bude surogat majka

Rodila dijete svom bratu jer on nije želio da nepoznata osoba bude surogat majka
Foto: Facebook

CHAPELLE Cooper se odlučila na nesvakidašnji potez. Naime, ova 27-godišnjakinja iz Daltonona u Cumbriji očajnički je željela pomoći svom bratu Scottu Stephensonu i njegovom partneru Michaelu Smithu da iskuse čari roditeljstva te je odlučila postati surogat majka njihovom djetetu.

Mala Harper Elizabeth Smith rođena je u petak, 12. srpnja, a njena biološka majka postala je ustvari njena tetka. Komplicirano, znamo.

Naime, Chapelle je već majka jedne djevojčice te je, nakon što je shvatila koliko će teško njen brat pronaći nepoznatu osobu kojoj će dovoljno vjerovati da joj prepusti ulogu majke, shvatila da mu ona može pomoći. Zato je ona preuzela tu ulogu. Njena jajna stanica oplođena je Michaelovom spermom te je trudnoća prošla u najboljem redu, prenosi The Sun.

Scott i Michael su se upoznali prije pet godina, a 2016. godine su se zaručili te su godinu dana kasnije počeli tragati za savršenom surogat majkom. Vrlo brzo su shvatili da je neće lako pronaći, ali i da će taj postupak poprilično koštati. Tada je Chapelle ponudila da ona preuzme tu ulogu.

"Tijekom njene trudnoće smo se ponašali jako zaštitnički", zaključio je ovaj par te su istaknuli kako svojoj djevojčici nikada neće tajiti tko ju je rodio, a novopečena tetka je sigurna kako će zauvijek imati važnu ulogu u životu malene Harper Elizabeth.

Također, Scott i Michael su izjavili kako je rođenje njihovog prvog djeteta "pravo ostvarenje sna" te da ih je to iskustvo dodatno povezalo, a svoju su priču podijelili i na društvenim mrežama.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara