Samohrana mama se požalila da joj treba kava, a njena objava je postala viralna

Samohrana mama se požalila da joj treba kava, a njena objava je postala viralna
Foto: Facebook

JAIDEN Cowley je samohrana mama 18-mjesečne djevojčice Amire koja je rođena sa srčanom manom te su dosad nebrojeno puta bile u bolnici. Naime, Amira već 400 dana čeka na transplantaciju srca, a njenoj majci će posljednji odlazak na prijem hitne pomoći ostati zauvijek u sjećanju.

Kao i mnogi drugi, Jaiden je članica Facebook grupe koje okupljaju brojne roditelje te je u trenutku očaja odlučila upravo tamo potražiti pomoć, i to zbog jednog neobičnog razloga.

Naime, u jednoj takvoj grupi je objavila fotografiju sebe i kćeri te je pitala nalazi li se itko u blizini bolnice u kojoj su one.

"Moram vas zamoliti za veliku uslugu. Nalazim se na odjelu hitne pomoći i ne mogu ostaviti svoju kćer samu, a stvarno trebam kavu", napisala je 

Vrlo brzo se javila žena po imenu Elizabeth koja joj je napisala da je u blizini i pitala je što točno želi, a Cowley je i sama ostala šokirana koliko je ljudi čak i u 11 sati navečer bilo spremno pomoći joj. U svega 30 minuta Elizabeth, koja je dotad nije poznavala, stigla je s kavom u rukama.

"Mislila sam da bi netko u zgradi mogao pročitati moju poruku. Nisam očekivala da će netko sjesti u automobil i dovesti se do mene", rekla je u razgovoru za Today te je rekla kako se sama preselila u Toronto kako bi svojoj kćeri omogućila što bolju medicinsku skrb te da nema nikoga od obitelji u blizini.

Idućeg dana je u Facebook grupi Mom Squad odlučila pohvaliti Elizabeth te je ispričala svoju priču, a ponovno su joj se javili brojni roditelji koji su joj poručili da se javi ako bude trebala bilo kakvu pomoć.

“Prolaziti kroz sve ovo kao samohrana majka bilo je jako teško. Iscrpljujuće je, ali sada se ne osjećam tako usamljeno", priznala je na kraju, a njena objava je vrlo brzo postala viralna te su mnogi priznali da ih je oduševila reakcija potpune neznanke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara