Sin pripremio mami iznenađenje: Doveo baku i djeda koje nisu vidjeli 30 godina

Sin pripremio mami iznenađenje: Doveo baku i djeda koje nisu vidjeli 30 godina
Foto: Twitter

ODVJETNIK Luis Cortes Romero je zapalio Twitter objavivši snimku koja prikazuje susret njegove majke, bake i djeda.

"Iznenadio sam svoju mamu ponovno je spojivši s njezinim roditeljima nakon što se tri desetljeća nisu vidjeli. Njeni roditelji žive u Meksiku, a moja mama ih ne može posjetiti zbog svog imigracijskog statusa. Kad sam išao na pravni fakultet, zavjetovao sam se osmisliti način na koji ću ih ponovno ujediniti i bio sam u mogućnosti pomoći im da dobiju vize", napisao je brižni sin u opisu videa koji je dirnuo mnoge.

No nije sve išlo glatko tijekom pripremanja ovog veličanstvenog iznenađenja.

"Četiri puta smo dobili odbijenice. Vize su im odobrene tek iz petog pokušaja. Oni žive u malom ruralnom gradu u Meksiku pa su svaki put trebali autobusom putovati po nekoliko sati. Njezin otac je gluhonijem i nepismen, tako da su stvari bile još izazovnije", opisao je Luis situaciju u kojoj se našao.

Otkrio je kako je tom prilikom pozvao i svoje tetke, majčine sestre, te ih također iznenadio susretom na koji su svi čekali trideset godina.

Nedugo nakon toga su proslavili i djedov rođendan, a Luisova majka nije mogla skinuti osmijeh s lica iako se inače rijetko smije na fotografijama.

"Ovo me natjeralo da zaplačem, čovječe. Sretan sam zbog tebe i tvoje obitelji", jedan je od oduševljenih komentara korisnika Twittera.

"Kakav vrijedan poklon si im dao. Jasno je da su te dobro odgojili", zaključio je drugi.

"Ovo je jedna od najljepših stvari kojima sam svjedočila", još je jedan od pozitivnih komentara s kojim su se mnogi složili.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara