Slavna holivudska glumica otkrila zašto je bolje postati majka dok ste mlađe

Slavna holivudska glumica otkrila zašto je bolje postati majka dok ste mlađe
Foto: Instagram

REESE Witherspoon nije amaterka kad je riječ o majčinstvu. 43-godišnja holivudska zvijezda zatrudnjela je s kćerkom Avom kada je imala samo 22 godine, a njena karijera je tek počinjala. U to je vrijeme bila nervozna i nije imala pojma što je očekuje, ali kaže da ne bi ni htjela da je bilo drugačije, prenosi portal Prevention.

"Imati malu djecu je fizički naporno. Drago mi je što sam imala djecu kad sam bila mlađa. Prvo dijete sam dobila s 23 godine, drugo u 27 godini, a zatim opet s 37 godina i treći put je bilo puno teže", priznala je Witherspoon.

Kad je saznala za posljednju trudnoću, ona i suprug bili su prestrašeni zato što nisu znali što to znači za njihov posao ili karijeru. Ali nakon što je rodila, shvatila je da joj se život preokrenuo na način na koji nikada nije mogla predvidjeti.

"Sve u što vjerujete, svaki komad hrane koji pojedete, svaki dio vaše neovisnosti, sve se mijenja. Ne možete otići iz kuće bez razmišljanja o drugoj osobi. Ne možete gledati svoje namirnice bez razmišljanja o drugoj osobi, niti možete razmišljati o tome je li vam hladno ili vruće. Neprestano mislite o svom djetetu i njegovim potrebama", rekla je Witherspoon.

Reese je majka sada već 20-godišnje Ave, 15-godišnjeg Deacona i 7-godišnjeg Tennesseeja.

Njezin savjet svima koje razmišljaju o tome da postanu majke je da se ne odriču tog sna zbog bilo kakvih prepreka i da se pobrinu da imaju snažnu podršku svoje obitelji ili prijatelja.

"Ako ne želite djecu, i to je u redu. Važno je da ste iskreni prema sebi", rekla je slavna glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara