Slavna manekenka ne voli da je zovu pomajkom i ima genijalan zamjenski naziv

Slavna manekenka ne voli da je zovu pomajkom i ima genijalan zamjenski naziv
Foto: Instagram

SVJETSKI poznata manekenka Gisele Bündchen uživa u ulozi pomajke. Njezin muž Tom Brady, jedan od najboljih igrača američkog nogometa u povijesti, otac je dvanaestogodišnjeg dječaka Johna Moynahana, kojeg je dobio u vezi s glumicom Bridget Moynahan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Odgovarajući obožavateljima na pitanja putem Instagram priča, manekenka se dotaknula i teme odgoja djece, ali i termina "pomajka".

Jedan obožavatelj ju je pitao kako se osjeća kao pomajka, a ona je napisala sljedeće: "Puno više volim termin ‘bonus mama’ zato što ovo osjećam kao blagoslov u životu. Presretna sam što imam još jednog predivnog malog anđela u životu."

Gisele je već javno govorila o odnosu s Tomovim sinom, a u razgovoru za časopis People krajem 2018. godine rekla je: "Ne bih mogla zamisliti život bez Johna. Zovem ga svojim bonus djetetom."

Ona i Brady, koji su nedavno proslavili 11. godišnjicu braka, imaju još dvoje djece, 10-godišnjeg sina Benjamina i 7-godišnju kćer Vivian. U svojim Instagram pričama Gisele je otkrila i kako organizira vrijeme za obitelj s obzirom na to da i ona i Brady imaju vrlo zahtjevne rasporede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

"Ne vjerujem da postoji neki tajni recept", napisala je Gisele i dodala: "Mislim da se samo trudimo biti što je više moguće s djecom i kad smo s njima pazimo da smo im potpuno posvećeni, da ih slušamo i komuniciramo s njima. Ne vjerujem da je toliko bitna količina vremena koliko je bitna kvaliteta i to kako iskoristite te trenutke."

Izjavila je i da ona i Brady obasipaju djecu pažnjom kada su zajedno, ali da inzistiraju na međusobnom poštovanju i redu u kući.

"Mislim da je važna energija koju stvorite oko djece. Mi ih stalno obasipamo poljupcima i zagrljajima i vjerujem da oni zbilja vide koliko se međusobno volimo i podržavamo. To je ono što stvara sretan dom", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara