Tata otkrio što umiruje njegove sinove tijekom karantene i preporučuje drugima isto

Tata otkrio što umiruje njegove sinove tijekom karantene i preporučuje drugima isto
Foto: Instagram

35-GODIŠNJI Zach Pello oduvijek je vodio aktivan životni stil, što ga je dovelo i do toga da karijeru izgradi u fitness industriji. Od 2003. radi kao osobni trener. U međuvremenu je postao tata, a sada se zbog pandemije koronavirusa pojavila i karantena. 

Ipak, to što je s trojicom sinova i suprugom zatvoren kod kuće odlučio je iskoristiti na najbolji mogući način i poslužiti im kao primjer. 

Tjelovježba mu je nedostajala, a djeca su postajala nemirna i nervozna pa ih je odlučio uključiti u svoje treninge. Shvatio je da to daje rezultate za cijelu obitelj pa je vježbe i snimio te objavio na Instagramu kako bi i druge roditelje potaknuo da učine isto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zach Pello Online Coach (@pellofitness)

Za sve koji to planiraju, Zach ima nekoliko savjeta. Prvi je da utege zamijenite konzervama ili ruksacima punima knjiga. Njegova preporuka je da s djecom vježbate 10-ak minuta dnevno, a najjednostavnijima smatra čučnjeve, iskorake, trbušnjake i slične osnovne vježbe. 

"Djeca će otprilike biti zainteresirana desetak minuta, a onda će otrčati dalje. Za ovakve vježbe obično su dovoljno koordinirana i snažna", ističe. 

On se zalaže za tehniku "četiri po četiri" što znači izvoditi četiri vježbe četiri puta tjedno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zach Pello Online Coach (@pellofitness)

"Ako nemate vremena, to je najjednostavniji način da izgradite novu naviku", tvrdi i poziva da se svi, imali djecu ili ne, ovih dana posvete vlastitom zdravlju te ostanu doma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara