Tatina dirljiva fotografija iz kupaonice otkrila surovu realnost majčinstva

Tatina dirljiva fotografija iz kupaonice otkrila surovu realnost majčinstva
Foto: Facebook

NAIZGLED običnom fotografijom iz kupaonice jedan tata je uspio ilustrirati male žrtve koje njegova supruga svaki dan prolazi kao mama.

Nakon što se vratio s posla, Zack Williams je uočio sjedalicu svoje kćerkice Lottie u kupaonici. Supruga Heather mu je pojasnila da je ondje bila posjela djevojčicu dok je čistila.

Sljedećeg jutra Zack je upalio tuš i uočio detalj zbog kojeg se divi svojoj supruzi.

Naime, kad se tuširao, para je ispunila kupaonicu, a jedan komad kupaonskih vrata ostao je netaknut. Shvatio je da je Heather prebrisala taj dio kako bi kćerkicu cijelo vrijeme imala na oku.

"Doslovno sam sjeo, buljio u taj dio vrata i smijao se. Mogao sam vidjeti i zamisliti kako je to izgledalo. Vidio sam Heather kako gleda kroz staklena vrata i belji se Lottie koja se smijulji i igra u sjedalici. Rastopio sam se", napisao je Zack na Facebooku.

Priznao je da zbog takvih sitnica svoju suprugu iz dana u dan cijeni sve više.

"To su male žrtve koje moja žena radi za obitelj i obično prođu nezapaženo. Ne mogu vam reći koliko mi ovo zadimljeno staklo znači. Činjenica da se moja supruga ne može otuširati sama i da se cijelo vrijeme brine o tuđim potrebama. Nema sekundu u danu za opuštanje. Nekome su ovo obična vrata prekrivena kapljicama vode, a meni znače puno više", nastavio je i dodao da se upravo zbog ovakvih sitnica iznova zaljubljuje u suprugu. 

Dirljiva objava mladog tate podijeljena je 33 tisuće puta i rastopila je srca mnogih korisnika Facebooka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara