Tatina dirljiva priča kako njegovi sinovi napuštaju dom ekspresno se širi

Tatina dirljiva priča kako njegovi sinovi napuštaju dom ekspresno se širi
Foto: Twitter

NAKON što je 57-godišnji Brandt Barber na Instagramu podijelio iskustvo s kojim se mnogi roditelji susretnu, njegovi pratitelji nisu mogli suzdržati suze. Naime, ovaj tata je još prošlog mjeseca počeo dijeliti fotografije svojih trojice sinova, a zanimljivo je da su sve nastale na istom mjestu.

Kako je kasnije ispričao u razgovoru za BuzzFeed, on i njegovi sinovi svakog tjedna su odlazili u isti restoran brze hrane, sjedili za istim stolom, naručivali istu hranu, a većinom su ih posluživali čak i isti djelatnici. No, kada su dečki krenuli na sveučilišta koja su odabrali za nastavak školovanja, Brandt je shvatio da njihova tradicija nestaje te je priznao kako ga to čini sentimentalnim i nostalgičnim.

Na prvoj fotografiji nalaze se sva trojica njegovih sinova, a već na idućoj jedan od njih nedostaje. 

"Te godine izgubili smo jednog člana našeg tima nakon što je otišao na Sveučilište u Georgiji",  otkrio je.

"Tada smo ostala samo trojica", napisao je te podijelio fotografiju na kojoj pozira u društvu sinova, blizanaca Brycea i Lukea.

Ipak, većinu je posljednja fotografija najviše potresla.

Nakon što su i preostala dva sina otišla na sveučilište, Brandt je ostao sam.

"A onda je ostao samo jedan", napisao je u opisu fotografije na kojoj sam sjedi u "njihovom" kafiću. 

Kako je priznao, neizmjerno je uživao u njihovim zajedničkim trenucima. Uživao je u vremenu koje su provodili vozeći se zajedno u automobilu, družeći se u restoranu, razgovarajući, promatrajući njihovu interakciju i slušajući njihovu omiljenu glazbu.

Iako je ovaj tata mislio da fotografije dijeli samo sa svojim prijateljima, vidio ih je i njegov najstariji sin Brooks. On je njegovu objavu podijelio na svom Twitteru te je otkrio da ga je i samog cijela stvar emotivno pogodila te da je zaplakao.

Nedugo nakon toga objava je postala viralna, a mnogi neznanci su priznali da ih je njihova priča osobito dirnula. Štoviše, bilo je i onih koji su otišli toliko daleko da su Brooksu predložili da napusti fakultet i s ocem nastavi tradiciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara