Trolovi je napali jer se našminkala nakon porođaja: "Ovo su tvoji prioriteti?"

Trolovi je napali jer se našminkala nakon porođaja: "Ovo su tvoji prioriteti?"
Foto: Instagram

SAMO četiri dana nakon porođaja, 27-godišnja Sophie Attwood objavila je na svom Instagramu fotografiju iz restorana gdje je uživala u društvu svog zaručnika. I ne bi tu bilo ništa sporno da Sophie nije bila u potpunosti našminkana i sređena, jer upravo je njen izgled pokrenuo lavinu komentara, većinom onih negativnih. 

"Zašto si izašla tako brzo van? Uzmi si vremena, ovo je vrijeme koje moraš provesti kod kuće s bebom", bio je jedan od komentara.

"Rodila si prije četiri dana, a lice ti je puno šminke? Vidi se dobro koji su ti prioriteti", napisala je jedna od njenih pratiteljica.

"Imaš ostatak života za izlaske i ove dragocjene dane u životu svake majke ti odlučiš provesti u restoranu. Zbilja jadno", dodala je druga.

Sophie je posebno iznenadilo što je u svemu tome nisu podržali ni neki od njenih prijatelja. 

"Nisam mogla vjerovati što mi govore. Rekla sam im da mi je to samo dalo osjećaj sigurnosti zbog čega sam se opet počela osjećati kao ja. Ne postoji ispravan ili pogrešan način, svatko bi trebao učiniti ono što smatra da je najbolje za njega", rekla je Sophie koja je otkrila i kako je 15 minuta na putu do bolnice popravljala šminku jer joj je tako bilo lakše pripremiti se za carski rez.

"Došla sam u bolnicu našminkana, napustila sam bolnicu našminkana. Ne vidim problem u tome", poručila je. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara