"Umjesto svega što sam htjela napraviti, na kraju sam te samo nastavila držati u naručju"

"Umjesto svega što sam htjela napraviti, na kraju sam te samo nastavila držati u naručju"

Foto: Instagram

DANAS mi je strpljenje bilo na rubu, zbog svega što me već umorilo i onoga što sam još sve morala danas napraviti, ali kada si mi ti tako slatko zaspao u naručju, odlučila sam samo nastaviti tako. I umjesto svega, nastavila sam te držati u naručju.

Danas sam trebala oprati barem jednu mašinu veša i srediti odvod u kuhinji koji se opet začepio. Ali umjesto toga, sam te nastavila držati u svom naručju.

Planirala sam i speglati mašinu veša koji isto tako još nisam ni pokupila sa štrika, ali sam i dalje nastavila sjediti s tobom u naručju. 

Nadala sam se da ću popodne uspjeti uhvatiti dvije minute za sebe da se brzinski istuširam i složi barem kakvu-takvu frizuru. Možda nabacim i sloj maskare. Ali, umjesto svega, ostala sam sjediti gdje sam sjedila - s tobom u naručju.

Trebala sam malo sjesti i za kompjuter, odgovoriti na nekoliko mejlova koji čekaju još od jutra, ali tu gdje smo sjeli bili smo daleko od njega. Zato sam te samo nastavila držati u rukama.

 

 

#camplife #babyinarms #toprecioustoputdown

A post shared by Jess Hedley (@jesscakes79) on


I dok sam sjedila gledala sam u onu hrpicu žitarica koje smo prosuli jutros i razmišljala kako to trebam barem pomesti, ako već ne stigne usisati cijeli stan, ali znaš, ostala tu gdje jesam s tobom u naručju.

Mogla sam te odnijeti i staviti u krevet samo da sam bila sto posto sigurna da se nećeš probuditi, kao svaki put. I zato sam te ostavila u svom naručju. S torbom pored sebe i cipelama na nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tvojim rukicama koje su se tako slatko ovile oko moje ruke. S tvojim dahom koji je tako mirno putovao gore dolje. Tvojim obrazima koji su tako mirno krasili tvoje uspavano lice. Tvojom kosicom koja se počela znojiti uz moje njedra.Ostala sam i uživala u toj pozi jer sve da sam i napravila baš sve što sam danas zacrtala ništa od toga mi ne bi donijelo toliki mir i spokoj koji sam dobila sjedeći tako s tobom u naručju.

Jer to je sve što mi je danas trebalo.

Usporite mame. Jer posao nigdje neće pobjeći, a to malo uspavano zlato često je baš sve što vam treba.

Poručuje nam to Regan Long, majka i spisateljica čije misli možete pratiti na Facebook stranici The Real deal of Parenting.
 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara