Zbog jedne fotografije obožavatelji su uvjereni da je Kylie Jenner opet trudna

Zbog jedne fotografije obožavatelji su uvjereni da je Kylie Jenner opet trudna
Foto: Instagram

REALITY zvijezda je pozirala s kćeri te izazvala pravu raspravu.

Posljednjih godinu dana obožavatelji vjerno prate Instagram profile Kylie Jenner i Travisa Scotta koji redovno dijele detalje iz života svoje kćeri Stormi Webster. Tako su svi mogli uživati (barem iz daleka) u ekstravagantnoj proslavi prvog rođendana, ali i u nevjerici gledati skupocjene poklone koje malena Stormi dobiva gotovo na dnevnoj bazi.

No zahvaljujući jednoj od posljednjih objavljenih fotografija, Kylie je (ne)svjesno potaknula šuškanja da je ponovno trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Pohvalila se kako su ona i njena djevojčica u posljednje vrijeme nerazdvojne, a mnogi su brže-bolje prokomentirali kako je prema starom narodnom vjerovanju to jasan znak da je mama opet trudna.

"Ona zna da je njen brat ili sestra unutra", stoji u jednom od komentara, a mnogi su se složili s njime.

Bilo je i onih koji su već sad počeli nagađati kojeg je spola dijete koje, kako oni vjeruju, Kylien nosi.

"Prvo što sam pomislila bilo je da sam i sama tako saznala da sam opet trudna. Moje prvo dijete se nije odvajalo od mene", napisala je jedna od obožavateljica koja je uvjerena u istinitost tog vjerovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ipak, ovo nije prvi put da se fanovi nadaju da je Kylie trudna. Početkom godine je procurila informacija da ovaj par planira uskoro početi raditi na drugoj bebi, a nedugo nakon toga reality zvijezda je objavila fotografiju uz koju je misteriozno napisala "beba broj 2", no nagađanja je brzo opovrgnula odgovorivši kratko i jasno: "Nisam" na pitanje jednog fana: "Jesi li opet trudna?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara