Zvijezda reality emisije otkrila da su joj dijagnosticirali HPV u trudnoći

Zvijezda reality emisije otkrila da su joj dijagnosticirali HPV u trudnoći
Foto: Instagram

ZVIJEZDA reality emisije Married at First Sight Jamie Otis u 17. je tjednu trudnoće s drugim djetetom, a sada je iskreno priznala kako je pozitivna na humani papiloma virus (HPV).

"Došao mi je rezultat PAPA testa i otkriveno je da imam HPV. Možda bih trebala poludjeti od brige, ali znam da je to nešto uobičajeno i da se ne moram pretjerano brinuti. Dobila sam termin za kolposkopiju samo da me bolje pregledaju. Također, nije ništa strašno sve dok doktor ne primijeti displaziju. Ako se to dogodi, to bi mogao biti znak ranog karcinoma", napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J a m i e O t i s 🤰🏼✨ (@jamienotis) on

Nastavila je i objasnila kako je od ginekologa ipak dobila loše vijesti.

"Danas sam dobila poziv ginekologa koji mi je rekao kako je vidio displaziju, a s obzirom na to da sam trudna, morat ćemo pričekati na biopsiju sve dok ne rodim dijete... Misli su mi na sto strana. Govorim si kako će sve biti u redu, ali se opet pitam - što ako ne bude? Nisam mogla a da ne pomislim na sve žene koje su tijekom trudnoće saznale zastrašujuće vijesti da imaju rak ili neku neizlječivu bolest i prepuštene su teškoj odluci: hoće se liječiti dok su trudne da bi spasile svoj život ili riskirati i izgubiti dijete. Ne mogu ni zamisliti da moram donijeti tu odluku", dodala je.

Međutim, odlučila je ostati pozitivna i nada se najboljem.

"No, ono što mi sad preostaje je da čekam rođenje djeteta kako bi sa sigurnošću znali što se događa u mom tijelu. Ostajem pozitivna i molim se da sve bude u redu s mojim i djetetovim zdravljem", završila je objavu.

Naravno, pratitelji su joj pružili veliku podršku i dali joj do znanja kako nije sama i da se svi mole za nju.

Otis i njezin suprug Doug Hehner su roditelji dvogodišnje Henley Grace, a sada čekaju drugo dijete, i to sina Johnathana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara