Tekst se nastavlja ispod oglasa
TJESTENINA na tisuću načina uvijek je dobar odabir za ručak koji će vas zasititi. Umak bolonjez svima je dobro poznat, a ako ga spremite više, može se jesti i dan-dva kasnije.
Sastojci:
tjestenina u obliku školjki
450 g mljevene govedine
glavica luka
češnjak
pelati
žličica šećera
pola žličice soli
pola žličice papra
Priprema:
Tjesteninu skuhajte i procijedite.
Na ulju prodinstajte luk, dodajte mljeveno goveđe meso i protisnuti češnjak. Miješajte dok ne porumeni. Dodajte nerezane pelate, šećer, sol, papar i pričekajte da zakuha. Smanjite vatru i kuhajte 20 minuta povremeno miješajući. Prelijte umak preko tjestenine i servirajte.
Dobar tek!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Pročitajte još
Učitavanje komentara