Upload

Češnjak - domaće sjeme/zračne lukovice za sadnju

Cijena: 1,08 € ~ 8,00 kn
Šifra oglasa: 1265078  I  Objava: 20.08.2018 18:06  |  Prikazan: 198 puta
Češnjak - domaće sjeme/zračne lukovice za sadnju
Cijena: 1,08 € ~ 8,00 kn
Šifra oglasa : 1265078 | Objavljen: 20.08.2018 18:06 | Prikazan: 198 puta
 • Osnovno
  • Prodavač
  • privatna osoba

  Nudim sjeme/zračne lukovice za sjetvu češnjaka iz mog vlastitog biovrta – u ponudi je 1 paketić s 50 malih zračnih lukovica češnjaka za sjetvu, mješavina ljubičaste rane sorte i kasne starinske sorte velikih zračnih lukovica.

  Radi se o zračnim lukovicama koje nastaju kad češnjak tokom ljeta potjera dugu cvjetnu stapku, to je način na koji se većina vrsti češnjaka razmnožava (osim standardno podjelom i sadnjom češnjeva). Sije se na jesen ili u rano proljeće (bolje na jesen), a ovisno o uvjetima u kojima raste, može već kroz jednu sezonu narasti do veličine konzumnog češnjaka, mada je češće da se to dogodi kroz 2 sezone – prve godine iz sjemena naraste na veličinu jednog češnja, druge godine naraste češnjak za berbu.

  Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
  Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

  KONTAKT:
  Molim kontakt putem e-­maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
  Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
  Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
  Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

  POKLON:
  Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

  Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

  Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")
Pošalji e-mail
Svi oglasi ovog oglašivača