Upload
FAQ
1.Gdje se unose slike?
Slike se unose u trećem tj. Zadnjem koraku predaje oglasa.

2.Koja je maksimalna veličina slike?
Maksimalna veličina slike je 8MB.

3.Kako se može objaviti više slika istovremeno?
Više slika istovremeno može se objaviti tako da se sve slike koje se žele objaviti pripreme u jednom folderu koji se putam drag and drop sistema povuče u koraku dodaj slike.

4.Kome se možemo obratiti za prijedloge i savjete?
Za sve prijedloge i savjete možete poslati mail na indexoglasi@margon.hr

5.Kako napisati/objaviti odličan mali oglas?
Postavljanje oglasa na Index Oglasi je jednostavno i brzo te potpuno besplatno! Napraviti sjajan mali oglas je jednostavno ako pratite ovih nekoliko uputa.

5.1.Jasan i precizan naslov
Najvažniji dio sadržaja oglasa je naslov. Precizan i jasan naslov koji se odnosi na predmet oglasa će vam donijeti puno veću pozornost potencijalnih kupaca, a na tražilici oglasa s kvalitetnim naslovom biti ćete na vrhu pretraga.

5.2.Opis oglasa
Što više informacija - oglas će biti kvalitetniji. Piši točne i istinite informacije, ubaci što više detalja u opis oglasa i tvoj će oglas imati puno veću šansu za prodaju. Pametno je i dodati malo osobnosti u oglas te slobodno opisati neku posebnost koja je vezana uz oglas, opisati oglas na zanimljiv, duhovit način će privući veći broj potencijalnih kupaca.

5.3.Fotografije
Iznimno važan dio malog oglasa su fotografije. Ako je moguće obavezno dodajte fotografije uz mali oglas jer time značajno povećavate mogućnost prodaje. Maksimalni broj fotografija je 10, a maksimalna veličina je 8MB. Index Oglasi podržavaju sve standardne formate fotografija. Iznimka je kategorija Nekretnine gdje je maksimalni broj fotografija 20.

Fotografiju ili tlocrt možete dodati klikom na okvir u kojem plavim slovima piše „Dodaj fotografije“, čime će se otvoriti preglednik na vašem računalu gdje zatim odaberete fotografiju i kliknete „Open“.

Drugi način dodavanja fotografija je da kliknete lijevom tipkom miša na fotografiju na vašem računalu i povučete je u okvir u kojem piše „Dodaj fotografije“.

Fotografiju možete ukloniti klikom na X u njenom gornjem desnom uglu.

5.4.Cijena
Obavezno unesite cijenu proizvoda. Ne navođenjem cijene značajno umanjujete mogućnost kontaktiranja od strane zainteresiranih kupaca i samu prodaju oglasa. Ako cijena oglasa ne opisuje u potpunosti vrijednost stvari, proizvoda ili usluge navedi dodatno pojašnjenje u opisu oglasa.

5.5.Kontakt podaci
Prilikom registracije je bitno da navedete svoj broj mobilnog ili fiksnog telefona. Telefonski kontakt će ubrzati komunikaciju i dati kupcima do znanja da ste spremni dati dodatne informacije što će također vašem oglasu dati veću vjerodostojnost.

6. Koliko dugo je aktivan oglas?
Oglas je aktivan godinu dana od dana aktivacije.