Upload

Garmin nuvi 2589 LMT cijela europa 2019.20

Cijena: 122 € ~ 899 kn
Šifra oglasa: 1328462  I  Objava: 11.10.2018 20:48  |  Prikazan: 73 puta
Garmin nuvi 2589 LMT cijela europa 2019.20
Cijena: 122 € ~ 899 kn
Šifra oglasa : 1328462 | Objavljen: 11.10.2018 20:48 | Prikazan: 73 puta
 • Osnovno
  • Prodavač
  • privatna osoba

  Napredni navigacijski uređaj za automobile
  --- 5-inčni zaslon s dvostrukom orijentacijom i zumiranjem upotrebom dva prsta
  --- Detaljne karte Europe s besplatnim lifetime¹ nadogradnjama i digitalne prometne informacije², najbolje rješenje za izbjegavanje prometa u ponudi tvrtke Garmin
  --- Besplatne Garmin DIGITAL prometne informacije putem DAB - najboljeg Garmin rješenja za promet - direktno iz kutije!
  --- Pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje zahvaljujući aplikaciji Foursquare®
  --- Bluetooth® za telefonske pozive bez korištenja ruku³
  --- Uz navigaciju s glasovnom aktivacijom ruke će vam uvijek biti na upravljaču
  --- UPOZORENJE NA KAMERE
  --- UPOZORENJE NA PREKORAČENJE BRZINE
  Svijetao zaslon
  nüvi 2589LMT opremljen je svijetlim 5-inčnim zaslonom sa zumiranjem pomoću dva prsta pa brzo možete pobliže pogledati bilo koju informaciju na zaslonu. Dvostruka orijentacija omogućuje upotrebu navigacijskog uređaja nüvi 2589LMT u vodoravnom i okomitom položaju.
  Detaljne karte s besplatnim nadogradnjama
  nüvi 2589LMT isporučuje se s učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime¹ karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije dostupne karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja vašeg navigacijskog uređaja.
  Foursquare dodaje milijune novih točaka interesa
  Uz pomoć toliko podataka navigacijski uređaj nüvi 2589LMT bez problema pronalazi adrese i milijune točaka interesa, odnosno tvrtke, trgovine, restorane i druga odredišta. U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i relevantne informacije dobivene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mjesta.
  Ako s navigacijskim uređajem nüvi 2589LMT koristite aplikaciju Smartphone Link, možete se prijaviti na uslugu Foursquare i pregledavati detaljnije informacije o točki interesa kao što su ocjene, raspon cijena i radno vrijeme.
  Naše najbolje rješenje za prometne informacije
  Digitalne prometne informacije najbolje su Garmin rješenje za prometne informacije. Digitalne prometne informacije brze su i besplatne² – neće vas ometati oglasi i tijekom vijeka trajanja vašeg uređaja nećete plaćati naknadu za pretplatu. Uz to, područje pokrivenosti digitalnim prometnim informacijama obuhvaća međudržavne ceste, autoceste i sporedne ceste.
  Prometne se informacije na navigacijskom uređaju nüvi 2589LMT prikazuju bočno od karte pa vaša karta vožnje ostaje na zaslonu. Poruke s prometnim informacijama također se i izgovaraju. Digitalne prometne informacije aktiviraju se glasom i odgovaraju na izgovorene zahtjeve. Daju detaljne podatke o situaciji, na primjer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Digitalne prometne informacije mogu vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Uz to, prometne informacije dolaze izravno na nüvi uređaj, što znači da ne morate imati pametni telefon.
  Garmin Real Directions™
  Vozite bezbrižno, čak i kada se nalazite izvan dometa svoje mobilne mreže.
  nüvi 2589LMT daje novo značenje govornim uputama skretanje-po-skretanje jer značajka Garmin Real Directions daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju.
 • LottaHr
 • Registriran: 31.01.2017.
 • Split, Risnjaćka 3
 • Tel: 0981391242
 • Mob: 0981391242
Pošalji e-mail
Svi oglasi ovog oglašivača