Upload

Šilj, vodena palma - Cyperus alternifolius – biljka u tegli

Cijena: 2,03 € ~ 15 kn
Šifra oglasa: 1317650  I  Objava: 03.10.2018 00:07  |  Prikazan: 176 puta
Šilj, vodena palma - Cyperus alternifolius – biljka u tegli
Cijena: 2,03 € ~ 15 kn
Šifra oglasa : 1317650 | Objavljen: 03.10.2018 00:07 | Prikazan: 176 puta
 • Osnovno
  • Prodavač
  • privatna osoba

  Nudim 1(jednu) manju sadnicu šilja u tegli, vlastiti višak nakon rasađivanja. Spomenuta sadnica prodaje se po cijeni od 15 kn.
  Šilj je ukrasna biljka koja je porijeklom s Madagaskara, a kod nas se uzgaja kao lončanica. Ova biljka voli puno vlage i topline. Tokom ljeta možete ju držati vani na terasi, tokom zime se sprema unutra jer ne može izdržati smrzavanja. Posebna je po mogućem načinu razmnožavanja – dakle osim što ju možete podijeliti dok se previše razraste, novu biljku možete uzgojiti tako da odrežete listić, i stavite u vodi na klijanje – ali naopako, s listovima u vodu, i tu ona pusti korijenje i mlade izboje – na mjestu gdje počinju rasti listovi iz stabljike.
  KONTAKT:
  Molim kontakt putem e­maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
  Sjeme šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
  Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena ­a na zahtjev šaljem i pouzećem. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
  Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

  POKLON:
  Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

  Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

  Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")

Pošalji e-mail
Svi oglasi ovog oglašivača