4 bizarna seks rekorda za koja još nisi čula

4 bizarna seks rekorda za koja još nisi čula

Foto: Victoria's Secret

NEKE smo ti već otkrile.
 
Prije mjesec dana, istovremeno smo te zabavile i šokirale s nekoliko svjetskih seks rekorda: masturbacijom koja je trajala gotovo 10 sati, orgijama s čak 250 parova te ejakulacijom od 5,8 metara.
 
Do nas su sada došli još neki, koje moramo podijeliti s tobom, a oni su nešto drugačiji od prethodnih.
 
1. Najstariji tata na svijetu
 
Iako smo dosad vjerovale da to jednostavno nije moguće, farmer Nanu Ram Jogi iz Indije, dijete je začeo u 90-oj godini života, sa svojom četvrtom ženom.
 
2. Žena s najviše djece
 
Ovaj ruski par baš nikada nije imao problema s dosadom u krevetu, sudeći prema činjenici da su imali čak 69-oro djece. Tako je Valentina Vassiliyjeva čak 16 puta rodila blizance, 4 puta četvorke i 7 puta trojke, i to u razdoblju od 40 godina.  
 
3. Najduži penis
 
U opuštenom stanju 25,3 cm, a u erekciji 34,2 cm, ovo je najduži penis na svijetu. Njegov vlasnik Jonah Falcon uz to je biseksualac, a za njega se saznalo u dokumentarcu "World Biggest Penis". Porno industrija odmah je poludjela za njim, no on je sve ponude odbio.
 
4. Najveća vagina
 
Ovo ne možemo uzeti kao službeni rekord, s obzirom da opseg vagine nije jednostavno izmjeriti, jer je ona mišić koji se prilagođava. No, mjereći prema opsegu djetetove glave pri porodu, opseg najveće iznosi nevjerojatnih 48 cm. Dijete s takvom glavom rođeno je i s 12 kilograma, a njegova mama Anna navodno je bila visoka 233 cm te je sa svojim jednako toliko visokim suprugom nastupala po cirkusima. 
 
Jesmo li te šokirali?
 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara