5 horoskopskih znakova koji se užasavaju pokazivanja osjećaja

5 horoskopskih znakova koji se užasavaju pokazivanja osjećaja

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POKAZIVANJE osjećaja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često djeluju hladno i nezainteresirano iako uopće nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bježanju od osjećaja:

Vodenjak
 
Oni jednostavno ne vole pokazivati osjećaje jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Rađe će držati distancu nego se otvoriti nekome i dopustiti da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole misliti da jesu.

Škorpion
 
Škorpioni otvaranje i pokazivanje osjećaja povezuju s mogućnosti da ih netko izda, zbog čega im se nikako ne isplati otvoriti prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećaja imaju dojam da su zaštićeni od vanjskih utjecaja.
 
Djevica
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svoje osjećaje i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma - ako glume da cijelo vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će netko vidjeti koliko su zapravo ranjive. 
 
Blizanci
 
Ne podnose da ih netko smatra ranjivima, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje osobnosti, nitko ih neće upoznati u potpunosti, a blizanci se zbog toga osjećaju puno sigurnije.

Bik
 
Bikovi skrivaju svoju ranjivost i osjećaje iza tvrdoglavosti, te zbog toga često ostavljaju dojam da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se bikovi na taj način samo štite jer se ne znaju nositi s osjećajem ranjivosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara