5 razloga zašto loši frajeri uvijek pronađu baš tebe

5 razloga zašto loši frajeri uvijek pronađu baš tebe

Foto: Instagram

JEDAN nije spreman za vezu, jedan je spreman za vezu ali ne i monogamiju, jedan te navlačio par godina i oženio se nekom drugom… koji god tip lošeg frajera je u pitanju, ako takvi uvijek uspiju pronaći baš tebe, vrijeme je da se zapitaš je li problem stvarno u njima. Mi kažemo da nije, a znamo i zašto uvijek padneš na takve:

Bojiš se biti sama

Pa zbog straha od usamljenosti uvijek daješ šansu frajerima koji te nikako ne zaslužuju. Puno je zdravije biti sam nego u “vezi” s nekim tko te nimalo ne cijeni.

Voliš popravljati ljude

Jedno je dati šansu nekome tko nije savršen, a nešto sasvim drugo kontinuirano birati muškarce koje želiš popraviti jer im nešto nedostaje jer takvima često nedostaje i potreba da su dobri prema osobi kojoj je stalo do njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaš sindrom ružnog pačeta

I misliš da jednostavno ne zaslužuješ nekoga tko će biti dobar prema tebi i da ne možeš bolje od frajera koji ti samo nanosi bol.

Misliš da MORAŠ biti s nekim

Velik broj žena ulazi u vezu samo zato da ih se ne bi smatralo čudnima ili nepoželjnima. Ako ti je manje važno kakav je frajer, a puno važnije da imaš nekoga, u svoj život ćeš pustiti puno onih koje bi iz njega trebala izbaciti.

Strah te tražiti što zaslužuješ

Čak i ako znaš da zaslužuješ bolje, to ništa ne znači ako se bojiš inzistirati na tome. To je samo znak da ti nedostaje samopouzdanja, a kad dopuštaš drugima da te tretiraju loše, teško je da ćeš ga ikad i imati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara